Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨
🗓 2021-11-23 👤 Nele Burschik

Julklappstips från KoRo

Lyssna på "Last Christmas" på radion 15 gånger till och det är jul igen! Det är dags att köpa julklappar - men inte choklad och yllesockor som förra året! Ingen kreativitet och ingen tid är ingen ursäkt. Vad du behöver är några julnissar som hjälper till och byter ut de typiska julklappsfelen mot personliga skatter. Låt oss presentera: de perfekta KoRo-julklapparna till dina nära och kära!

Julklappstips från KoRo

1:a kokboken "Ät i balans"


En kokbok istället för ett matlagningsförkläde - till och med de hårt arbetande små medhjälparna i julbageriet kommer att gnugga händerna av glädje. I kokboken "Eat inBalance" av fitnessbloggaren Laura Schulte hittar du över 90 recept på en varierad frukost, snabb lunch, utsökt middag och en mängd olika snacks. Dessutom finns det över 40 sidor med intressant och användbar information om medvetet ätande, mat och dess näringsämnen. Allt du behöver för en balanserad och varierad kost! Det är ett utmärkt tillskott i köket för både kockar, amatörbagare och nybörjare inom näringslära. Men se upp, vintriga ugnsbakade grötskålar med äpple och chokladiga proteinbrownies väntar bara på att avnjutas!

2. KoRo prenumerationsbox


Hej då tråkig matkorg, hej KoRo prenumerationsbox! Kärleksbreven är ute, vi skickar ut kärlekspaket till jul! De innehåller 7-10 olika produkter från vårt sortiment, som bekvämt levereras hem till din utvalda person varje månad. Vi har kärleksfullt satt ihop ett stort urval av underskattade produkter, nya produkter och våra personliga favoriter. Det finns också ett häftigt häfte med spännande KoRo-insikter, djupgående matfakta och läckra recept. Det bästa med det hela: du kan välja hur länge du vill ha det roligt, eftersom det inte finns någon minimiperiod och en kort uppsägningstid på en månad. En låda eller 12 för hela året - det är upp till dig!

3. Användbara icke-livsmedelsartiklar


Inte ännu ett tråkigt duschset från apoteket bredvid, tack! Med våra praktiska icke-livsmedelsartiklar ger du inte bort en gåva bara för att ge bort en gåva, utan en kärleksförklaring med mening! Du vill ju inte att din gåva ska samla damm i ett hörn. Vad sägs istället om att göra lunchen på kontoret till en riktigt snygg och välsmakande historia med en lunchlåda med fack eller en termosbehållare. Eller ta ut svängarna lite mer och ge bort våra vackra kokosnötsskal eller en skärbräda i bambu med droppskålar att använda hemma? Vårt sushistartkit kan också vara ett bra komplement till nästa matlagningskväll. Som du ser är dina möjligheter oändliga, även utanför matvärlden!

4. Speciella delikatesser och gourmetgåvor


Vi har sett precis vad du menar, att det är bättre att ställa tillbaka vinflaskan i källaren. För gourmeter, eller till och med om du ännu inte känner din utvalda person så väl, är små och stora gourmetspecialiteter särskilt lämpliga. Men då är det bättre att satsa på godsaker som våra chokladöverdragna kaffebönor eller den bredbara tahinin med kokos - saker som du normalt inte skulle unna dig. Du kan också visa upp dina speciella gourmetkunskaper med ett urval av våra fina matoljor: pumpafröolja eller valnötsolja ser ganska bra ut med en fin rosett runt dem. Svärmor och svärfar kommer också att älska det!

5. Träleksaker för barn


Du kan faktiskt göra barn glada med vad som helst. Men du kommer definitivt att få förtjusta blickar med mysiga strumpor och kläder till jul. Så var en cool vuxen och trolla fram en raket i papp eller ett färgglatt tågset i trä under granen i jul. Eller ta dig tid för de små rackarna och spela ett parti KoRo Quartet med dem. Det finns trots allt en sak som alla är mest glada över i slutet av dagen: tid.

Matchande produkter