Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨

Ananasringar utan tillsatt socker 1 kg

27,50 €*

Priser inkl. moms, plus Leverans

  • Osockrat och osvavlat
  • Härligt sött, syrligt och saftigt
  • Skonsamt torkat
  • Praktisk form
  • Passar perfekt som snack
PayPal Logo

Bezahlen Sie nach 30 Tagen.

Produktinformation Ananasringar utan tillsatt socker 1 kg

Tycker du ananas är syrligt, bränner i munnen och för irriterande för att skala? De två första punkterna kan enkelt elimineras genom att använda riktigt mogen frukt, men vi har tagit hand om skalningen åt dig. Allt som återstår är bara att öppna paketet och njuta av hela frukten. Så vad väntar du på? Köp våra torkade ananasringar och börja mumsa utan några problem!  

Ananasplantan

Ananasen tillhör familjen Bromeliaceae och kommer ursprungligen från Amerika. Numera odlas den i tropiska områden världen över, inte minst på grund av en stora efterfrågan. Ananasen trivs vid temperaturer på 24-30 grader Celsius. Om temperaturen är lägre än 20 grader så saktar tillväxten ner avsevärt. Under fruktens mognad kan temperaturer under 21 grader Celsius redan leda till mognadsstörningar, och blir till bruna fläckar. Dessutom bör luftfuktigheten ligga runt 60 procent. Så du kan föreställa dig att det är svårt att odla din egna ananas inomhus eller till och med utomhus. Vilken tur då att du ändå kan njuta av våra torkade ananasskivor från Costa Rica utan några problem. 

Recept med torkad ananas 

Torkade ananasringar är det perfekta mellanmålet på jobbet, före eller efter träningspasset, i skolan eller på universitetet - eller i de stunderna däremellan. Men de torkade ringarna kan inte bara avnjutas på egen hand: De ser ännu bättre ut i müsli. Hackade i små bitar är de också en utmärkt bas för tropisk choklad eller Bliss Balls! För våra läckra ananas-kokos Bliss Balls behöver du bara kokosmjölchipsoljadadlar och mandel. Blanda ihop allting med ananasringarna, rulla bollarna och vipps - godiset är klart. Och det bästa är att våra torkade ananasringar också kan göra poäng i salta rätter som curry. Vårt tips: Blötlägg ananasen i vatten över natten - den blir mjuk och fin och smakar ännu bättre i curryn. 

Köp torkad ananas i storpack

Våra ananasar skördas när de är helt mogna och torkas sedan skonsamt, så att du kan njuta av våra läckra ananasringar året runt. De har ett högt fiberinnehåll (9,1 g/100 g), smakar gott och allt detta trots - eller just därför - att de inte har något tillsatt socker* och inte heller innehåller svavel. Se själv och köp våra torkade ananasringar på ett praktiskt storpack med 1 kg nu! 

*De torkade ananasringarna innehåller endast naturligt fruktsocker.

Näringsvärde per 100 g
Energi (i kj/kcal) 1486 /  355
Fett 0 g
varav mättade fettsyror 0 g
Kolhydrater 82 g
varav socker 61 g
Fiber 9.1 g
Protein 2.3 g
Salt 0 g
Produktnummer: ANA_002
Bäst före-datum 27.06.2025
Ursprung Costa Rica
Innehåll 1 kg
Tillverkare KoRo
EAN/GTIN 4260335833261
Datablad Specikation
Spår Förklaring av spårhänvisning
Frakt Leveranstid
Företag KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Förvaring Förvaras torrt, svalt och skyddat från värme.
Ingredienser 100% torkade ananasringar
Allergener Innehåller inga allergener enligt EU-förordningen 1169/2011.
Produktbeskrivning Torkade ananasringar utan tillsatt socker
Etikettanmärkning Ingredienser, näringsvärden och förpackningar kan variera. För korrekt information, se produktbeskrivningen.
Press & återförsäljare Ladda ner produktbild

Klimatpåverkan

På KoRo analyserar vi de utsläpp av växthusgaser som uppstår vid tillverkningen av våra godsaker. Dessa inkluderar CO2, metan och dikväveoxid. Våra hårt arbetande kollegor i vårt hållbarhetsteam samlar in all data och räknar ett värde: de så kallade CO2-ekvivalenterna. Vi skickar nu denna information till dig så att du kan fatta välgrundade köpbeslut och hålla ett öga på ditt egna CO2-fotavtryck. Men vi använder också dessa värdefulla insikter: på så sätt kan vi göra våra leveranskedjor ännu smartare i framtiden och även hålla ett öga på vårt koldioxidavtryck.

CO₂-utsläpp efter produkt

För att underlätta arbetet för våra kollegor på hållbarhetsavdelningen har vi inlett ett samarbete med företaget Cozero. De hjälper oss med sin programvara för att beräkna CO2-utsläppen från våra produkter. För oavsett vad, våra godbitar igenom mycket innan de når ditt skafferi eller din snacksskål: produktion, förpackning och logistik - för att bara nämna de stora stegen.

  • Produkt
  • Förpackning
  • Logistik
 

CO₂-utsläpp för de jämförda produkterna

Vergleich zu anderen Produkten Beschreibung

Jämförelse av CO₂-utsläpp per produkt i kg

Disclaimer: Verschiedene Methoden (Vergleichsprodukte) - Die CO2-Emissionen der Nicht-KoRo-Produkte stammen aus einer anderen Datenquelle. Daher können Unterschiede zwischen deren Bewertungsmethode und der Bewertung der KoRo-Produkte bestehen.

Ananasringar utan tillsatt socker 1 kg
Ananasringar utan tillsatt socker 200 g
Frystorkade ananasbitar 350 g
Ekologiska puffade ananasbitar 500 g
Torkade ananasbitar 2 kg
Kommentarer
Pris 27,50 €* 7,50 €* 34,50 €* 30,00 €* 40,50 €*
Artikelnummer ANA_002 ANA_005 ANAN_006 PUFF_009 ANA_004
Innehåll 1 kg 0,2 kg 0,35 kg 0,5 kg 2 kg
Grundpris 27,50 €* / 1 kg 37,50 €* / 1 kg 98,57 €* / 1 kg 60,00 €* / 1 kg 20,25 €* / 1 kg
Egenskaper låg fetthalt, vegetariskt, veganskt låg fetthalt, vegetariskt, veganskt låg fetthalt, vegetariskt, veganskt, fri från ingredienser med gluten vegetariskt, veganskt, laktosfritt, ekologiskt låg fetthalt, vegetariskt, veganskt
Herkunftsländer Costa Rica Costa Rica Kina Mexiko, Sri Lanka, Burkina Faso, Myanmar Costa Rica
Zutaten 100% torkade ananasringar 100% ananas 100 % Ananas 100% ananas*. *från ett ekologiskt jordbruk. 100 % ananas
Energie (kcal) 355 355 350 380 355
Ballaststoffe 9,1 9 3,9 7,9 9,1
Zucker 61 61 51 85 61

Sorten & Herkunft

Ananas_Grading123

Getrocknete Ananasstücke

Die getrockneten Ananasstücke schmecken fruchtig und süß. Sie geben deinem Müsli oder Joghurt eine fruchtige und milde Süße.

Weltweit wurden 2018 knapp 28 Millionen Tonnen Ananasfrüchte geerntet. Die meisten dieser Früchte kommen aus Mittel-, bis Südamerika und Asien, werden aber auch in anderen Ländern angebaut, die ausreichend warmes Klima haben. Insgesamt wurde so 2018 eine Fläche von über 1 000 000 Hektar mit Ananas bepflanzt. In den meisten Fällen wird die Ananas in Monokulturen angebaut und braucht abhängig vom jeweiligen Klima 1-1,5 Jahre zur Ernte.

Prisutveckling

Så här har priset utvecklats över tid

All information är utan garanti!

Passende Rezepte
Lätt
10 Min.
Bollar med ananas och kokos
Bollar med ananas och kokos
L
Laura W.
Lätt
15 Min.
Ananasringar med choklad
Ananasringar med choklad
A
Anna-Lena J.
Frågor & svar Ananasringar utan tillsatt socker 1 kg
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Du uppnår viktminskningsmålen främst genom ett kaloriunderskott. Torkade ananasringar, liksom de flesta torkade frukter, är inte direkt kalorisnåla. Du behöver dock inte bannlysa torkad ananas från ditt kök om du är på diet. De är rika på kostfibrer (9,1 g/100 g).
Nej, det är bäst att du inte gör det. Kondensen gör ananasen mjuk efter upptining och den börjar snabbt mögla. Men eftersom vi har torkat ananasen behöver du inte frysa den - den håller sig länge ändå.
Ananas bör endast ätas måttligt under graviditeten. Därför bör du prata med din läkare om du kan äta vår torkade ananas under graviditeten.
Framför allt är en balanserad och hälsosam kost hälsosam. Våra torkade ananasskivor får däremot poäng med sitt höga fiberinnehåll (9,1 g/100 g) och förför dina smaklökar.
100 g av vår torkade ananas innehåller 355 kcal. Du hittar de exakta näringsvärdena bredvid eller under produktbeskrivningen eller förpackningen.
Ananas är naturligt glutenfri. Korsförorening med gluten kan dock förekomma under fyllningsprocessen, eftersom vårt fyllmedel också bearbetar livsmedel som innehåller gluten. Av denna anledning beskriver vi inte våra torkade ananasringar som glutenfria.
Ananasen (Ananas comosus eller Ananas sativus) tillhör familjen bromeliadväxter och kommer ursprungligen från Amerika. Idag odlas den i tropiska områden över hela världen och växer markbundet från marken. Dagens fakta: Har du någonsin undrat vad plural av ananas är? Det har vi också gjort, och därför har vi gjort lite efterforskningar åt dig. Och vi har goda nyheter: Både "the pineapple" och "the pineapple" är den korrekta pluralformen av den tropiska frukten.
Ja, våra torkade ananasringar är veganska. De tillverkas endast av ananas och innehåller inga animaliska ingredienser.
Trodde du att man bara kunde göra sylt med färsk frukt? Du hade fel, för det är inte heller något problem att göra sylt med torkad frukt. Det enklaste sättet att göra detta är att blötlägga våra torkade ananasar över natten i tillräckligt med vatten - på så sätt blir de fina och mjuka och kan lätt mosas på morgonen. Som du vet har vi också instruktioner om hur du kan göra ananasmarmelad själv.
Ananas finns i snabbköpet året runt, eftersom den nästan alltid importeras till Tyskland. Huvudperioden för ananas i butiken är dock från mars till juli. Under andra månader kanske den inte smakar lika aromatiskt och fruktigt - som tur är skördas vår ananas mogen och kan avnjutas året runt tack vare torkningsprocessen.
Om din fyrbenta vän har stulit några torkade ananasringar är det inget problem. Många människor ger till och med sina hundar torkad frukt med flit. Jämfört med många andra tillverkare har våra produkter den fördelen att de inte innehåller något extra socker. Men du bör ändå tänka på rätt hundmat. Du är välkommen att ta en titt på vårt sortiment av hundmat.
Våra ananasringar är osötade och svavelfria. De smakar fruktigt och aromatiskt, precis som ananas. De kan ätas utan något annat, doppas i choklad eller göras till kakor. Men de gula till lätt bruna ringarna är också utmärkta i kryddiga rätter från det indiska eller asiatiska köket.

Vad andra har sagt om Ananasringar utan tillsatt socker 1 kg

4.9/5

425 Omdömmen


395
24
2
1
3

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande

Ladda endast upp bilder och videor med en maximal storlek på 4 MB / bit. Tillåtna format är: jpg, png, mp4, mov

4-5 stjärniga recensioner 🙂

Anonym

23.05.2022

My beloved gummy bear substitute!

Very tasty! I have bought the pineapple rings several times and appreciate them very much. They are sometimes a little moister, sometimes a little drier, but always very fruity and pleasantly sweet. I've had ones that were all sugary and almost no flavor, but these have never been that. They are my replacement for gummy bears and Co. and I feel they are an absolutely full such. So they will be bought again and again.

1-3 stjärniga recensioner 🙃

Anonym

25.02.2022

Unfortunately, in the package were only 850g

Unfortunately, in the package were only 850g instead of 1kg

KoRo GmbH

06.01.2023

Hey Manuela, thank you for your feedback. As I have seen, our customer service could fortunately already clarify your concern. We will now discuss this internally, as well as with our suppliers and fix the problem as soon as possible. Kind regards from your KoRo Team :)


B

Bernd M.

19.06.2024

alles Super

Very good product and fast delivery Tastes great
R

Roland N.

19.06.2024

I buy these dried fruits again and again.

Delicious ripe dried pineapple, the best I have ever had and have therefore ordered it several times.

Anonym

27.05.2024

Always supplies in the cupboard

A big hit with my sister's grandson. Better than chocolate or other sugar bombs

Anonym

01.05.2024

When the small (sweet) hunger comes

For me, it's a great alternative when I'm craving something sweet or as a breakfast supplement.
J

Jeannette W.

26.04.2024

Very tasty

Great quality, very good value for money, my dog loves them too😁
A

Angela M.

24.04.2024

Super lecker

Super tasty and juicy, already ordered several times.
J

Julia P.

23.04.2024

Pineapple rings

A clear recommendation to buy!!! The pineapple rings taste wonderfully sweet. A great substitute for sweets!
M

mersiha l.

22.04.2024

Simply great taste.

We love the pineapple rings. They simply taste great. We have not yet come across a comparable product.

Anonym

20.04.2024

Very tasty and something different

I had them for the first time. I thought they would be completely dry, but they are rather juicy. You can't really get the rings apart individually. Just bite off a piece!

Anonym

14.04.2024

Super tasty, but

I love the pineapple rings and wanted to reorder them straight away, but I can't quite understand why the pack has now become a whopping €11 more expensive. That's almost double the price. What a shame.

Gör din beställning fri från fraktkostnader! 🤑

Så länge nya produkter inte har vackra bilder ännu sparar du fraktkostnaderna.

Andra har även kollat in