Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨

Frystorkad drakfrukt 500 g

46,50 €*

93,00 €* per 1 kg

Priser inkl. moms, plus Leverans

  • 100 % drakfrukt
  • Naturlig, ljuslila färg
  • Intensiv, fruktigt söt smak
  • Perfekt som topping i bowls
  • Sommarglädje året runt

Varan finns i lager, leveranstid 5-6 dagar

Produktinformation Frystorkad drakfrukt 500 g

Ljuslila och rosa i din frukostskål kommer att göra ditt favoritkafé gröna av avund - ingen kan ignorera den färska drakfrukten! Den lilla frukten håller på att bli en riktig trendsättare och vi älskar den! Med sin fruktiga söta smak är den inte bara en färgstarkt eye catcher utan också en riktig fröjd för smaken. De många små fröna ger också drakfrukten en lätt, oemotståndlig nötkänsla. Vår frystorkning intensifierar smaken och utlovar en resa till himlen av god smak av drakfrukt. Prova vår drakfrukt redan idag!

Drakfrukt eller pitahaya?

Den lila frukten heter egentligen pitahaya eller pitaya och har sitt ursprung i södra Mexiko. Idag odlas den främst i länder som Thailand, Colombia och Nicaragua. Den har sitt ovanliga namn på grund av sin hud, som liknar en drakes vingskallar. Vi är säkra på att Daenerys skulle ha älskat dem!

Frukten som sätter färg på varje smoothiebowl

Som vi alla vet äter ögat med oss, vilket är anledningen till att draktfrukt - även utan hjälp av drakarnas moder - har blivit en trendig frukt. Den är fantastisk i en smoothiebowl eller i yoghurt utan onödigt komplicerade recept, färgstarka höjdpunkter inräknade. Om du är modig så kan du också lägga till den i din sallad för att få en fruktig touch eller äta den i vanlig form. Om du vill ha din frukost frystorkad-fruktig och färgglad kan du också använda våra frystorkade jordgubbs- och persikoskivor på toppen. När det gäller mat är mer ibland helt enkelt bara mer.

Köp exotiska frukter hos KoRo

Vill du starta din karriär som Insta-foodie eller är du bara på humör för en sommarkänsla, oavsett vilken årstid det är? Då finns det inget sätt att undvika vår frystorkade drakfrukt. Och eftersom vi gillar att gå ett steg längre, kan du få våra lila frukter levererade till ditt hem i bulkförpackningar till ett mycket rimligt pris. Är du redo att ge dina smaklökar en ny komponent? Köp frystorkad drakfrukt nu!

Näringsvärde per 100 g
Energi (i kj/kcal) 1263 /  298
Fett 0 g
varav mättade fettsyror 0 g
Kolhydrater 67 g
varav socker 67 g
Fiber 5 g
Protein 3 g
Salt 0 g
Produktnummer: DRACH_004
Bäst före-datum 04.04.2025
Ursprung Vietnam
Innehåll 0.5 kg
Tillverkare KoRo
EAN/GTIN 4260718292470
Datablad Specikation
Spår Förklaring av spårhänvisning
Frakt Leveranstid
Företag KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Förvaring Förvaras svalt, torrt och skyddat från ljus.
Ingredienser 100 % drakfrukt
Allergener Kan innehålla spår av GLUTEN, JORDNÖTTER, SOJA, MJÖLK (LAKTOS), NÖTTER och SESAM.
Produktbeskrivning Drakfruktbitar, frystorkade
Etikettanmärkning Ingredienser, näringsvärden och förpackningar kan variera. För korrekt information, se produktbeskrivningen.
Press & återförsäljare Ladda ner produktbild
Frågor & svar Frystorkad drakfrukt 500 g
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Eftersom våra frystorkade frukter är mycket lika den ursprungliga frukten - förutom att de saknar lite vätska - kan de även ätas under graviditeten. Men om du har några problem, kontakta din läkare.
Förutom den frystorkade varianten har vi även soltorkad drakfrukt i vårt sortiment. De är lite mjukare, har en hållbarhet på ungefär ett år och passar också utmärkt som mellanmål. Den frystorkade varianten är mer krispig i munnen och förändrar knappt form, färg, näringsvärde och smak jämfört med den ursprungliga frukten. Den har ofta en ännu längre hållbarhet och är perfekt för dekorativa finjusteringar.
Frystorkade frukter ska förvaras i lufttäta förpackningar, vilket är anledningen till att vi levererar dem till dig i en återförslutningsbar påse. Detta förlänger hållbarheten och maximerar den intensiva smaken. Om du förvarar din frystorkade frukt i den medföljande påsen rekommenderar vi att du tar bort luften ur påsen innan du stänger den. Naturligtvis kan du också förvara frukten med stil i våra praktiska förvaringsburkar.
Det är svårt att beskriva smaken med ord. Färsk drakfrukt smakar huvudsakligen vattnigt och något sött. Under torkningsprocessen avlägsnas en stor del av vattnet från vår drakfrukt. Det som återstår är ett krispigt sött mellanmål som är fräscht och lätt. Torkad drakfrukt är därför den perfekta följeslagaren till frukostskålar och desserter, men också till fruktiga sallader. Vi tycker att smaken av drakfrukt nästan påminner om en blandning av olika frukter som banan, kiwi och jordgubbar. MEN: Det bästa är att prova det själv och bli förälskad i den extraordinära snackupplevelsen.
Vi älskar drakfrukt. Med en vattenhalt på cirka 90 % är dock smaken av drakfrukt ibland lite för mild för oss. Därför har vi torkat vår exotiska favorit för att minimera vatteninnehållet och maximera smaken. Vår torkade drakfrukt övertygar inte bara med sin ljusa färg utan också med sin intensiva, exotiska smak. Det bästa av allt är att tack vare vår speciella torkningsprocess är det drakfruktsäsong på KoRo året runt!
I denna process chockfryses frukterna innan de torkas. Därefter avlägsnas vattnet från dem genom vakuumisering. Detta har många fördelar, eftersom färg, form, smak och näringsvärde nästan helt och hållet bevaras jämfört med den otorkade versionen, och frukterna har en mycket längre hållbarhet eftersom vattenhalten är så låg. Dessutom är frystorkade frukter mer miljövänliga, eftersom de bara behöver odlas säsongsmässigt och därmed behöver färre växthus och växthus skötas.
Drakfrukten, även kallad pitaya eller pitahaya, kommer från kaktusfamiljen. Den har en ovanlig smak som bäst kan jämföras med en blandning av banan, kiwi och jordgubbar. Det finns gula och rosa eller lila pitayas, som skiljer sig något i smak. Vår frystorkade sort har en särskilt intensiv smak på grund av torkningsprocessen.
Vår torkade drakfrukt är den mest exotiska av våra torkade Torkad frukt och kommer till dig från det soliga Thailand. Här har den fått mycket sol för att utveckla sin fulla arom och oförglömliga smak. Visste du redan om det? Pitahaya, som drakfrukten också kallas, är en kaktusväxtens fortplantningsgaranti.
Du kan använda drakfrukten i bakning eller som topping i din smoothie eller yoghurtskål. Tillsammans med vår granola får du en riktig frukostknäck med frukterna. Du kan till och med tillsätta dem i ditt te: Häll bara varmt vatten över några skivor och njut!
Ja! Vår frystorkade drakfrukt har en otrolig ingrediensförteckning med ett enda ord: 100 % frukt för dig.
Prisutveckling

Så här har priset utvecklats över tid

All information är utan garanti!

Vad andra har sagt om Frystorkad drakfrukt 500 g

4.8/5

36 Omdömmen


29
5
2
0
0

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande

Ladda endast upp bilder och videor med en maximal storlek på 4 MB / bit. Tillåtna format är: jpg, png, mp4, mov

4-5 stjärniga recensioner 🙂

P

Patricia L.

10.08.2023

Price and quality is right for me

The product is very good in taste. I use it for my smoothie in the morning. For this I need 2 tablespoons of it. Since the package holds for quite a lot of these drinks.

1-3 stjärniga recensioner 🙃

Anonym

06.09.2021

Would buy again if better packaged.

The freeze dried dragon fruit is mega, my family and neighbors are also thrilled. They taste slightly like kiwi ( gold ).
Four stars because the small pieces have been crushed and I got a lot of powder.

Anonym

26.04.2024

Very tasty with great color

Great color Also very tasty alternative to raspberries and strawberries
N

Nastasia H.

21.04.2024

Incredibly delicious

I love red dragon fruit. Unfortunately, you don't normally get them here. So it's all the more understandable that I absolutely had to try this one! Yes, it's a hefty price, but understandable for these exotic fruits. I'm thrilled, even my husband is addicted! They are incredibly intense in taste, but be careful with your clothes 🤣 the color can also blow your mind.

Anonym

08.04.2024

Very good quality!

Super quality! Tastes almost like the pink drink from Starbucks with mango syrup, apple spritzer and a little coconut milk

Anonym

25.03.2024

Great. Again and again with pleasure.

Very tasty. Price - performance super. Gladly again.
L

Lisa R.

25.02.2024

Tastes very good to me and the family.

Very good taste. The pieces are very small, many of the pieces were crumbled. One star is deducted for this.
S

Sabina P.

23.01.2024

Great product, good quality

Love the color and also to eat just like that. Also great for smoothies
E

Eileen S.

21.01.2024

Something different, worthwhile

Nice little pieces that are good for snacking but can also be added to muesli.
M

Maria R.

19.01.2024

I will definitely add it to my shopping list!

Soooo sweet! You don't need honey with muesli! Color as in the photo 1:1. pure dragon fruit taste!
M

Marcel A.

12.01.2024

Gladly again

Delicious characters nnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnn
C

Claudia M.

01.11.2023

Delicious...

... whether in muesli or pureed in fruit juice. Very tasty.

Gör din beställning fri från fraktkostnader! 🤑

Så länge nya produkter inte har vackra bilder ännu sparar du fraktkostnaderna.

Andra har även kollat in