Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨

Frystorkade hallon 350 g

32,00 €*

91,43 €* per 1 kg

Priser inkl. moms, plus Leverans

  • 100 % hallon
  • Härligt krispigt
  • Högt fiberinnehåll (44 g/100 g)
  • Bärnjutning året runt
  • Perfekt som fruktig topping
PayPal Logo

Betala efter 30 dagar med PayPal

Varan finns i lager, leveranstid 5-7 days

Produktinformation Frystorkade hallon 350 g

Vem älskar inte de röda små bären - hallonen? Himlen på jorden - eller snarare på fruktträdgården. Vare sig det är ett fulländat mellanmål eller som en mångsidig ingrediens i recept: vi ska inte längre sakna frystorkade hallon! Det är bra att vi kan njuta av hallon året runt tack vare frystorkning! Ingen mer längtan eller väntan: Hos oss kan du få frukterna även på vintern! Köp våra frystorkade hallon nu och tillfredställ din längtan!  

Frystorkade frukter

Har du aldrig hört talas om det? Isåfall är det dags! Vårt hjärta har slagit för våra frystorkade frukter sedan dag ett - men det vet du redan! Bland våra frystorkade produkter så har vi också några riktigt exotiska godsaker som till exempel våra frystorkade ananasbitar. Vad menar vi med det? Hos oss hittar du din torkade favoritfrukt! Och om du inte kan bestämma dig rekommenderar vi våra hallon. Vi är särskilt förtjusta i dem. Men tillbaka till frågan om vad frystorkade frukter egentligen är! Om du aldrig har hört talas om frystorkning så läs noggrant: genom sublimation så avlägsnas den mogna frukten men får behålla sin smak och fuktighet. Konserveringsprocessen bevarar både smak och näringsvärde - och det utan tillsatser! Vi har alltså torkat våra hallon utan att tillsätta socker eller liknande. De har dock en oemotståndlig sötma på grund av det socker de innehåller naturligt. Rena bär är riktiga favoriter bland frukterna. Men frystorkade får du en omisskännlig smakexplosion - knaprig och söt på samma gång.

Köpa frystorkade hallon?

Vi vill trots allt erbjuda dig lite info, så att du stolt kan skryta lite! Färgen på hallonen kan också variera mycket beroende på sorten: Från rosa, röd och vit till svart, allt är möjligt. Hallon har så mycket att erbjuda! Frukten växer bäst i utkanten av skogar och gläntor. Så se till att hålla ögonen öppna under din nästa skogspromenad. Förutsatt att det sker mellan maj och juni - hallonens blomningstid. Frystorkade hallon är ju bara fantastiskt och finns i så många former, även i pulverform och choklad!

Recept med frystorkade hallon

Nu till recepten: och därmed de riktigt goda sakerna! Våra frystorkade hallon är särskilt goda i müsli eller perfekta i din smoothie bowl. Men hallon blir också till en riktigt bra medspelare i salta rätter, till exempel i en sparris-sallad! Men det är inte bara mat som gynnas av de små frukterna. Dina drycker kommer också att dansa en glädjedans. Oavsett om det är mineralvatten eller en fräsch sommarcocktail - de frystorkade frukterna gör varje drink till en höjdare! Och inte att förglömma: den rena smakupplevelsen. Istället för chips kan du äta knapriga hallon - en dröm, eller hur? Köp våra frystorkade hallon till ditt nästa snacksäventyr nu!

Näringsvärde per 100 g
Energi (i kj/kcal) 1272 /  306
Fett 4.38 g
varav mättade fettsyror 0.1 g
Kolhydrater 37 g
varav socker 30 g
Fiber 44 g
Protein 8.1 g
Salt 0.67 g
Produktnummer: HIM_025
Bäst före-datum 01.03.2026
Ursprung Serbien
Ursprung (tillverkning) Serbien
Innehåll 0.35 kg
Tillverkare KoRo
EAN/GTIN 4255582808834
Datablad Specikation
Spår Förklaring av spårhänvisning
Frakt Leveranstid
Företag KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Förvaring Förvara på en sval och torr plats
Ingredienser 100% hallon
Allergener Kan innehålla GLUTEN, SOJA, NÖTTER och SESAMFRÖ
Produktbeskrivning Frystorkade hallon
Etikettanmärkning Ingredienser, näringsvärden och förpackningar kan variera. För korrekt information, se produktbeskrivningen.

Klimatpåverkan

På KoRo analyserar vi de utsläpp av växthusgaser som uppstår vid tillverkningen av våra godsaker. Dessa inkluderar CO2, metan och dikväveoxid. Våra hårt arbetande kollegor i vårt hållbarhetsteam samlar in all data och räknar ett värde: de så kallade CO2-ekvivalenterna. Vi skickar nu denna information till dig så att du kan fatta välgrundade köpbeslut och hålla ett öga på ditt egna CO2-fotavtryck. Men vi använder också dessa värdefulla insikter: på så sätt kan vi göra våra leveranskedjor ännu smartare i framtiden och även hålla ett öga på vårt koldioxidavtryck.

CO₂-utsläpp efter produkt

För att underlätta arbetet för våra kollegor på hållbarhetsavdelningen har vi inlett ett samarbete med företaget Cozero. De hjälper oss med sin programvara för att beräkna CO2-utsläppen från våra produkter. För oavsett vad, våra godbitar igenom mycket innan de når ditt skafferi eller din snacksskål: produktion, förpackning och logistik - för att bara nämna de stora stegen.

  • Produkt
  • Förpackning
  • Logistik
 

CO₂-utsläpp för de jämförda produkterna

Vill du ta reda på hur väl ditt favoritsnacks står sig mot andra produkter när det gäller koldioxidavtryck? Say no more! För att skapa jämförbarhet har vi beräknat CO₂-utsläppen per 1 kg av våra produkter och jämfört dem med andra produkter som hamnar på många tallrikar varje dag, som ost, tofu och många fler. Vi har också inkluderat kaffe som en dryck för jämförelse. Oavsett om det är ditt favoritsnacks eller din köksprodukt kan du se exakt hur den presterar i vår ”CO₂ per kg produkt”-ranking.

Jämförelse av CO₂-utsläpp per produkt i kg

Disclaimer: Olika metoder (produktjämförelse) – CO2-utsläppen för icke-KoRo-produkter kommer från en annan datakälla och det kan därför ge skillnader mellan deras bedömningsmetod och bedömningen av KoRo-produkter.

Prisutveckling

Så här har priset utvecklats över tid

All information är utan garanti!

Passende Rezepte
Frågor & svar Frystorkade hallon 350 g
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Durch die Gefriertrocknung erhalten unsere Früchte eine knusprige Konsistenz.
Frystorkade frukter ska förvaras i lufttäta förpackningar, vilket är anledningen till att vi levererar dem i en återförslutningsbar påse. Detta garanterar en lång hållbarhet och en intensiv smak. Tips: Om du förvarar din frystorkade frukt i den medföljande påsen rekommenderar vi att du tar bort luften ur påsen innan du stänger den. Naturligtvis kan du också förvara frukten i en av våra snygga förvaringsburkar.
Tack vare den vitaminbevarande processen bevaras näringsämnena och smaken av frukten blir intensivare. Dessutom är frystorkade frukter mer miljövänliga, eftersom de bara behöver odlas säsongsmässigt och det därför behövs färre växthus och växthus.
Visst - det finns inga gränser för dig! Det bästa är att ta din favoritkopp, lägga några hallon i den och fylla den med varmt vatten. Lägg hallon i den och fyll den med varmt vatten. I slutändan får du ett fruktigt, friskt fruktte.
Du kan använda frystorkade hallon i bakning, som topping eller som fruktte. I müsli ger de krispiga frukterna dig också en extra krispighet. Men de är också ett måste som dekoration: lägg till några hallon i din favoritdryck - och du får inte bara en visuell uppgradering, utan också en riktig smakexplosion med deras intensivt fruktiga arom.

Vad andra har sagt om Frystorkade hallon 350 g

4.7/5

610 Omdömmen


500
81
18
6
5

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande

Ladda endast upp bilder och videor med en maximal storlek på 4 MB / bit. Tillåtna format är: jpg, png, mp4, mov

4-5 stjärniga recensioner 🙂

Anonym

17.06.2022

really really good

Quality and workmanship are good, price-performance is also perfectly okay, the availability is unfortunately a pity because these are not so often to order

1-3 stjärniga recensioner 🙃

Anonym

15.02.2022

Disappointing!

Many raspberries were unfortunately crushed, I assume that it is due to transport or how the product was placed in the package. Due to the fact that only a few are still whole, the whole is rather a "powder".

KoRo GmbH

23.02.2024

Hey Elena, thank you for your feedback. We are very sorry that your raspberries arrived damaged. Please contact our customer service so that they can provide you with appropriate compensation. Kind regards from your KoRo Team :)


C

Corinna L.

07.07.2024

Better than in restaurants

These delicious raspberries have been a must for our breakfasts, snacks and toppings for years ^^
S

Sophie H.

07.07.2024

Simply delicious

The raspberries are great to stir into muesli. They are very sweet and delicious.

Anonym

03.07.2024

Very tasty

Very tasty, use the raspberries to eat like this or in muesli.

Anonym

03.07.2024

Very good price-performance ratio

Large pack and good value for money! You can't get this anywhere else in the supermarket.

Anonym

30.06.2024

gladly again

great quality, great taste, the fruits are top
I

Ines S.

26.06.2024

Tasty snack

Taste very good. Great as a small snack on the go for my 1 year old. I think the price-performance ratio is good.
F

Florian P.

26.06.2024

alles Super

Super taste - partly large berries

Anonym

25.06.2024

I am addicted to it

The quality is awesome! Tastes great in yogurt or as a snack
I

Ines G.

21.06.2024

The raspberries enrich my breakfast every day.

The raspberries are well preserved in size.
R

Rahel N.

19.06.2024

mhhh really raspberry

Super fruity taste and good value for money.

Andra har även kollat in