Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨

Frystorkad frukt 18 Artikel

Filter
Frystorkade jordgubbsskivor 350g

Innehåll: 0.35 kg (75,71 €* / 1 kg)

26,50 €* 75,71 €* per 1 kg
Frystorkade bananskivor 500 g

Innehåll: 0.5 kg (63,00 €* / 1 kg)

31,50 €* 63,00 €* per 1 kg
Frystorkade hallon 350 g

Innehåll: 0.35 kg (91,43 €* / 1 kg)

32,00 €* 91,43 €* per 1 kg
Frystorkade bär mix 350 g

Innehåll: 0.35 kg (91,43 €* / 1 kg)

32,00 €* 91,43 €* per 1 kg
Frystorkade fikon i skivor 500 g

Innehåll: 0.5 kg (74,00 €* / 1 kg)

37,00 €* 74,00 €* per 1 kg
Frystorkade äppelbitar 500 g

Innehåll: 0.5 kg (64,00 €* / 1 kg)

32,00 €* 64,00 €* per 1 kg
Frystorkade tranbär 175 g
Mängd: 175 g

Innehåll: 0.175 kg (91,43 €* / 1 kg)

16,00 €* 91,43 €* per 1 kg
Frystorkade röda vinbär 500 g

Innehåll: 0.5 kg (52,00 €* / 1 kg)

26,00 €* 52,00 €* per 1 kg
Frystorkade svarta vinbär 500 g

Innehåll: 0.5 kg (55,00 €* / 1 kg)

27,50 €* 55,00 €* per 1 kg
Frystorkade granatäppelkärnor 250 g

Innehåll: 0.25 kg (122,00 €* / 1 kg)

30,50 €* 122,00 €* per 1 kg
Frystorkade ananasbitar 350 g

Innehåll: 0.35 kg (98,57 €* / 1 kg)

34,50 €* 98,57 €* per 1 kg
Frystorkad drakfrukt 500 g

Innehåll: 0.5 kg (93,00 €* / 1 kg)

46,50 €* 93,00 €* per 1 kg
Frystorkade plommon i halvor 350 g

Innehåll: 0.35 kg (78,57 €* / 1 kg)

27,50 €* 78,57 €* per 1 kg
Frystorkad pulled jackfruit 150 g

Innehåll: 0.15 kg (153,33 €* / 1 kg)

23,00 €* 153,33 €* per 1 kg
Frystorkade vilda blåbär 500 g

Innehåll: 0.5 kg (88,00 €* / 1 kg)

44,00 €* 88,00 €* per 1 kg
Frystorkade mangobitar 350 g

Innehåll: 0.35 kg (78,57 €* / 1 kg)

27,50 €* 78,57 €* per 1 kg
Frystorkad persika i skivor 500g

Innehåll: 0.5 kg (88,00 €* / 1 kg)

44,00 €* 88,00 €* per 1 kg
Frystorkade surkörsbär 500 g

Innehåll: 0.5 kg (72,00 €* / 1 kg)

36,00 €* 72,00 €* per 1 kg

Frystorkad frukt av bästa kvalitet 

Frystorkade frukter i storförpackningar? Ja, du hörde rätt! På KoRo kan du nu köpa frystorkad frukt i praktiska värdeförpackningar - utan att behöva oroa dig för att frukten ska förstöras innan du hinner äta upp den. Tack vare den särskilt skonsamma konserveringsprocessen med frystorkning är våra frukter extremt hållbara. Det är dock inte bara den långa hållbarheten som är övertygande, utan även den intensiva smaken som får våra hjärtan att slå snabbare.

Frystorkning för att njuta av frukter året runt

På KoRo kan du få frystorkade frukter året runt - det bästa med detta är att du aldrig behöver vänta på att din favoritfrukt ska ha säsong. Vi skördar frukterna i deras hemland exakt när de har nått den optimala mognadsgraden och genomgår sedan torkningsprocessen.

En försiktig förvaringsprocess

Tillverkningen av frystorkade frukter är lite dyrare och mer tidskrävande än andra torkningsförfaranden - men det är värt det. Våra frukter plockas när de är mogna och fryses kort därefter. Med hjälp av en vakuumprocess torkas de sedan, eftersom deras vätskeinnehåll avlägsnas från dem. Detta kallas sublimering: vattenmolekylerna omvandlas till ånga. Frystorkningen gör frukterna hållbara under en längre tid, och fruktens färg, smak och till och med vitaminer bevaras. För bra för att vara sant? Prova våra otroligt aromatiska frystorkade tranbär om du inte tror oss!

Vitaminerna bevaras

Have you ever wondered if freeze-dried fruits are just as healthy as fresh fruits? Then listen up! When freeze-drying the fruits, most of the contained vitamins are preserved. Thus, you can partially substitute conventional fruits with freeze-dried fruit without concerns.

Färgglada variationer med frystorkad frukt 

Vi har frystorkade frukter i alla former och färger för dig, så att du kan njuta av alla sorters exotiska frukter även under de nordeuropeiska vintermånaderna. Tack vare frystorkningen bevaras den fruktiga, fräscha aromen, som ger glädje och en touch av sommar till varje måltid.

Tropiska frukter

Sällsynta och tropiska frukter är naturligtvis inte lika goda och färska som i sina hemtrakter, eftersom de måste skördas och transporteras när de fortfarande är omogna, och den långa resan till Europa är ofta skadlig för deras utseende och smak. Genom att frystorka de färska, mogna frukterna i ursprungslandet kan man se till att fruktens sötma bevaras! Det är därför våra frystorkade bananchips är så otroligt söta och aromatiska.

Och för alla som älskar bär

Alla bärälskare kommer att vara i himlen! Vi har frystorkade jordgubbar, frystorkade blåbär men också frystorkade hallon för dig.

Frystorkade frukter med choklad

Från och med nu behöver du inte längre välja mellan fruktigt och chokladigt: på KoRo kan du få frystorkade frukter doppade i choklad. Oavsett vilken choklad du föredrar - helmjölkschoklad, mörk eller vit choklad - har vi sett till att alla kan vara med! Vad sägs om några skinny dippade frystorkade hallon täckta med vit choklad? Den här kombinationen kommer garanterat att få dig att fastna. Om du istället är ett fan av mörk choklad kan du prova våra frystorkade jordgubbar i mörk choklad.

Många sätt att använda frystorkad frukt

Frystorkade frukter kan ingå i många recept. Du kan använda dem överallt där du också skulle använda färska frukter. Det bästa med frystorkade frukter är att du aldrig behöver oroa dig för om de redan är tillräckligt mogna eller redan har blivit dåliga.

Fruktig topping på din müsli 

Frystorkade frukter smakar särskilt bra på dina flingor eller grötskålar. Helt enkelt perfekt för att börja dagen på rätt sätt! Visste du att om du blötlägger frystorkade frukter i vätska i några minuter återfår de (nästan perfekt) sin ursprungliga form?

Smoothies med jordgubbar

Våra frystorkade jordgubbar är till exempel perfekta för att tillreda goda smoothies: tillsätt en skvätt mjölk och lite vaniljglass för att göra en läcker jordgubbsmilkshake. Resultatet kommer säkert att smaka lika gott som i glassbutiken runt hörnet.

Recept med frystorkad frukt

In our Food journal we provide you plenty of recipe ideas including our products. Also for freeze-dried fruits you will find many inspiring creations. Freeze-dried fruits are very versatile and they will surely enrich your culinary creations. How about some delicious breakfast porridge topped with freeze-dried berries? Or some homemade banana bread or cheesecake with freeze-dried fruits in the dough?

Alla frågor om frystorkad frukt

Vi vill ge dig all relevant information om våra frystorkade frukter. Om du har frågor om en specifik produkt kan du läsa produktspecifikationen som bifogas varje produktsida. Om du inte hittar det du söker kan du kontakta oss via e-post eller sociala medier: vi hjälper dig alltid gärna!

Vad är fördelarna med frystorkad frukt? 

Tack vare den skonsamma frystorkningen bevaras de frystorkade frukternas näringsämnen och vitaminer. Frystorkade frukter är därför perfekta som komplement till en hälsosam och balanserad kost. Processen förändrar inte heller frukternas intensiva arom. Dessutom har frystorkade frukter också fördelar när det gäller miljövänlighet, eftersom de inte behöver odlas säsongsvis och därför ger upphov till mindre växthusutsläpp. I framtiden behöver du inte längre vänta på jordgubbssäsongen, utan du kan helt enkelt unna dig våra frystorkade jordgubbar.

Hur kan förvara frystorkad frukt?

Frystorkade frukter ska förvaras i en lufttät behållare, vilket också är anledningen till att vi levererar dem i återförslutningsbara påsar. Detta garanterar en lång hållbarhet och en intensiv arom av frukterna.

Tips: Om du förvarar dina frystorkade frukter i en KoRo-påse rekommenderar vi att du trycker bort luften från påsen innan du förseglar den. Du kan också förvara dina frystorkade frukter i förvaringsburkar.

Hur fungerar frystorkning?

Med hjälp av ett exempel på våra frystorkade persikoskivor ska vi förklara hur frystorkningsprocessen fungerar. Persikorna plockas när de är mogna och fryses kort därefter. De placeras sedan i en vakuumkammare och torkas genom att det frysta vattnet avlägsnas från dem utan att omvandlas till vatten: denna process kallas sublimering - vattenmolekylerna blir inte flytande igen, utan omvandlas direkt till ånga. I slutet av denna komplicerade process har våra persikor blivit superhållbara, och även deras färg och smak har bevarats. Frystorkningsprocessen anses vara ganska komplicerad, men du kommer att se att den är väl värd det.

Är frystorkning okej under graviditet?

Eftersom våra frystorkade frukter är mycket lika de ursprungliga frukterna, förutom att de saknar lite vätska, är de lämpliga att äta även under graviditeten. Våra frystorkade frukter är dessutom utan några tillsatser, så du kan njuta av dem utan bekymmer.

Hur använder jag frystorkade frukter? 

I vår Food Journal har vi massor av recept för dig. Vad sägs om hemgjord choklad berikad med olika typer av frystorkade frukter? Eller en uppfriskande sommardryck med frystorkade hallon? Frystorkade frukter är också en perfekt topping för alla typer av hälsosamma bowls. Som du kan se kommer våra frystorkade frukter definitivt att ge en extra touch till dina kulinariska skapelser.