Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨

Frystorkade bär mix 350 g

32,00 €*

91,43 €* per 1 kg

Priser inkl. moms, plus Leverans

  • En blandning av tranbär, jordgubbar och björnbär.
  • Söt och syrlig smak
  • Krispiga och frystorkade
  • Hög halt av fibrer
  • Som topping till bowls, müsli och som mellanmål.

Varan finns i lager, leveranstid 5-6 dagar

Produktinformation Frystorkade bär mix 350 g

Om vi hade varit botaniskt korrekta skulle vi ha kallat produkten "frystorkade sammelfrukter och bär". Namnet låter inte särskilt sexigt nu, eller hur? Om du undrar vad "sa frukter" är, följ bokstavssträngen: Björnbär är egentligen inte ett bär, utan en samlad frukt. Det är en samling av enskilda frukter. Bär är däremot enskilda hela frukter, som tranbär. Du kan till och med se skillnaden: ett björnbär ser ut som om det består av små bär, tranbäret är runt och mjukt. Nu lämnar vi dig med vår nördkunskap. För det spelar ingen roll om det är en samlad frukt eller ett bär - i vår mix gör alla ingredienser en bra figur: köp vår starka frystorkade bärmix nu!

Köp frystorkade bär

I vår bärblandning möts olika smaker för att skapa en riktig smakexplosion! Jordgubbens behagliga sötma, björnbärets fina syra och tranbärets syrliga ton går ihop som KoRo och du! Och bären (och alla frukter, förlåt) är frystorkade och ser därför fortfarande läckra ut. Men inte bara det. Frystorkningsprocessen har andra fördelar än det intakta utseendet: Tack vare den skonsamma produktionsprocessen bevaras en stor del av näringsvärdet. Som om det inte vore nog, så har den frystorkade bärblandningen ett högt fiberinnehåll och en konsistens som är krispig och krispig - perfekt som topping och mellanmål! Tycker du att frystorkning är lika coolt som vi tycker? Därför har vi ett stort utbud av frystorkade frukter i vårt sortiment. Förutom frystorkade granatäpplefrön eller röda vinbär kan du också hitta kompositioner av frystorkade frukter och choklad: Vad sägs om frystorkade hallon i mjölkchoklad eller jordgubbar i vit choklad!

Använd bär-Mix mångsidigt

Eftersom vår bärblandning levereras till dig frystorkad kan du helt enkelt använda den i stället för färska bär (och andra frukter, men okej). Och du behöver inte använda dem på kort tid. För att de inte blir mosiga: med vår frystorkade bärblandning ligger du i topp när det gäller konsistens, färg och smak! Som mellanmål mellan måltiderna, som toppning på müsli, smoothie eller till och med som en kreativ chokladkreation - vår bärblandning ger smak och färg i köket året runt. Och med oemotståndlig krispighet: beställ vår frystorkade bärblandning nu!

Näringsvärde per 100 g
Energi (i kj/kcal) 1445 /  344
Fett 2.8 g
varav mättade fettsyror 0.3 g
Kolhydrater 62 g
varav socker 45 g
Fiber 26 g
Protein 4.9 g
Salt 0 g
Produktnummer: BEERE_001
Bäst före-datum 16.05.2025
Ursprung Kanada, Polen
Ursprung (tillverkning) Polen
Innehåll 0.35 kg
Tillverkare KoRo
EAN/GTIN 4260718297888
Datablad Specikation
Spår Förklaring av spårhänvisning
Frakt Leveranstid
Företag KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Förvaring Förvaras på en sval och torr plats
Ingredienser 35 % tranbär, 35 % jordgubbar, 30 % björnbär.
Allergener Kan innehålla spår av GLUTEN, SOJA, NÖTTER och SESAM.
Produktbeskrivning Blandning av frystorkade tranbär, jordgubbar och björnbär.
Etikettanmärkning Ingredienser, näringsvärden och förpackningar kan variera. För korrekt information, se produktbeskrivningen.
Frågor & svar Frystorkade bär mix 350 g
Keine Suchergebnisse vorhanden.
Ja, det kan vi med rätta säga! På KoRo har vi totalt 163 olika sorters torkad frukt i vårt sortiment. De skiljer sig åt inte bara när det gäller frukttypen utan också när det gäller torkningsprocessen. Vi har till exempel frystorkad drakfrukt eller frystorkade bananskivor, men också torkade bananchips, torkade ananasskivor, puffat äpple eller puffat körsbär att välja mellan. Om du undrar vad puffad frukt är eller vad skillnaden är mellan torkade och frystorkade bananskivor kan du hitta mer information här.
Letar du efter en fruktig crunch? Då rekommenderar vi att du använder de frystorkade bären när de kommer ut ur påsen. Du kan använda dem som dekoration till muffins och kakor eller som topping till müsli och smoothie bowls. Du kan också hälla varmt vatten över den frystorkade bärblandningen och göra ett gott fruktigt te. Bären förvandlar inte bara ditt vatten till en utsökt röd dryck, utan ger också färg och smak åt andra drycker och livsmedel. Det gör dem perfekta för smoothies och shakes, smoothie bowls, mueslis eller gröt. Du kan också använda de frystorkade bärens färgkraft för att ge andra livsmedel, t.ex. ris, en lätt röd nyans.
Produktionssättet frystorkning är mer tidskrävande och därmed dyrare, men det är den överlägset skonsammaste metoden för att framställa hållbar torkad frukt. Detta innebär att näringsvärdena bevaras i hög grad jämfört med den otorkade varianten.
En av fördelarna med frystorkning är att bärens form bevaras så bra som möjligt. Detta är framför allt snyggt och gör att du kan använda frukten som dekoration i till exempel muffins och liknande. En annan fördel är att du kan blötlägga de frystorkade bären i vatten så att de ser ut precis som sina färska systrar! Men bären avger också sin smak och färg - det vore synd att slänga blötläggningsvattnet! Använd bara varmt vatten så får du ett utsökt fruktte med en fruktig infusion.
För oss som inte är fysikfantaster räcker följande förkortade och förenklade svar: Sublimation är namnet på den process som beskriver när ett ämne - i vårt fall vatten - direkt övergår från fast till gasformigt aggregationstillstånd. Det vill säga utan att bli flytande under tiden. För oss innebär det att vi fryser in de färska bären och lägger dem under vakuum. Det är här magin sker: det frusna vattnet i bären är fördömt. Det som återstår är (de flesta av) bärets näringsämnen, färg och arom, men med extra krispighet och till och med en längre hållbarhet. Om det var upp till oss skulle frystorkning vinna en Oscar för den bästa metoden för torkning av frukt!
Du har märkt att vi är stora fans av frystorkning. En av orsakerna är att nästan allt vatten går förlorat (och det är det vi vill ha) - färg, smak och näringsämnen bevaras nästan helt och hållet - och förstärks till och med av bristen på vatten. Detta innebär dock att frystorkade bär är mycket lättare än färska och därför behövs det betydligt mer färska bär för 100 g frystorkade bär. Detta innebär i sin tur att 100 g frystorkade bär innehåller mer näringsämnen, inklusive socker, än samma mängd färsk frukt. Men för att göra en lång historia kort: 100 g frystorkad bärmix innehåller 344 kcal.
Allt är en del av mixen! Detta motto är viktigt för oss när vi väljer ingredienser: En perfekt balanserad kombination av jordgubbar, björnbär och tranbär ger dig variation i munnen när du äter och en balans mellan sötma, syra och syrlighet i dina smoothies, shakes eller fruktteer. Dessutom bevarar frystorkningsprocessen de flesta näringsämnena i frukten och gör smaken intensivare.
Receptet innehåller endast ingredienser som inte innehåller gluten. Beroende på odlingsområdet kan det dock förekomma oavsiktlig kontaminering med glutenhaltiga sädesslag under skörd eller bearbetning. Om du lider av celiaki eller glutenintolerans bör du rådfråga läkare innan du äter!
Det är bäst att förvara bärblandningen på ett svalt och torrt ställe. I den förseglade originalförpackningen håller den sig minst 12 månader efter tillverkningen.
Prisutveckling

Så här har priset utvecklats över tid

All information är utan garanti!

Passende Rezepte
Lätt
10 Min.
Cookie Dough Porridge
Cookie Dough Porridge
M
Marion
Lätt
5 Min.
Smoothie bowl med bär och protein
Smoothie bowl med bär och protein
S
Sara B.

Vad andra har sagt om Frystorkade bär mix 350 g

4.4/5

54 Omdömmen


38
7
6
0
3

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande

Ladda endast upp bilder och videor med en maximal storlek på 4 MB / bit. Tillåtna format är: jpg, png, mp4, mov

4-5 stjärniga recensioner 🙂

Anonym

15.08.2022

Perfekter Mix

Der Mix ist super.. ich mag den leicht säuerlichen Geschmack total. Ich hab es nun nachgekauft und hatte immer ganze Beeren und ganz wenig Krümel drin. Hält sehr lange da es wirklich sehr viel ist.

1-3 stjärniga recensioner 🙃

Anonym

07.03.2023

Zu viele Cranberrys die viel zu sauer sind

Die Erdbeeren und Brombeeren sind lecker. Die Cranberrys für mich leider überhaupt nicht lecker. Viel zu sauer und pur nicht essbar. Leider bestand die Mischung hauptsächlich aus diesen cranberrys. Für mich ein totaler fehlkauf

KoRo GmbH

03.02.2024

Hey, vielen Dank für Dein Feedback. Es tut uns sehr leid, dass der Beeren Mix nicht Dein neuen Lieblingsprodukt wird, sicherlich findest Du dieses aber noch in unserem Shop. Alles Liebe Dein KoRo Team :)


I

Ina S.

09.06.2024

Peppt jedes Müsli auf

2 Packungen bestellt, bei der einen war leider sehr viel Staub/Pulver drin und wenige ganze Früchte. Trotzdem lecker
C

Christine v.

14.05.2024

Gut, aber Himbeeren pur besser.

Gut, aber anteilsmäßig etwas zu viele Cranberries enthalten, die nicht so unseren Geschmack treffen.

Anonym

14.05.2024

consigliati

ottime e le consiglio da mettere nello yogurt o nel latte di cereali

Anonym

05.05.2024

Hochwertige Ware und sehr schneller Versand

Hochwertige Ware und sehr schneller Versand
A

Angela R.

03.05.2024

Muss nicht nochmal sein

Die Zusammensetzung der Beeren-Mischung gefällt uns nicht ganz so gut. Die Erdbeeren und Brombeeren sind sehr lecker und eignen sich als Snack anstelle von Süßigkeiten. Die Cranberries sind recht herb und gefallen uns auch von der Konsistenz nicht so gut.

Leider sind es ziemlich viele (fairerweise muss man sagen, dass wir die Zusammensetzung vor dem Kauf genauer hätten anschauen können). Als Snack gefallen sie mir nicht und ich habe noch keine Idee, wie ich sie verwenden könnte.

KoRo GmbH

06.05.2024

Hey, vielen Dank für Dein Feedback. Wir bedauern sehr, dass das Produkt nicht zu 100% Deine Erwartungen erfüllen konnte. Sicherlich findest Du noch Deinen persönlichen Favoriten bei uns im Shop. Alles Liebe Dein KoRo Team :)

Anonym

02.05.2024

Zu teuer für zu wenig

Kam sehe pulverisiert an, wurde gequetscht.
Der Beutel ist für 350g auch viel zu groß. Preis und Menge stehen in keinem Verhältnis mehr. Schade, wär sonst ne gute Mischung.

KoRo GmbH

06.05.2024

Hey, vielen Dank für Dein Feedback. Wir bedauern sehr, dass Du ein mangelhaftes Produkt erhalten hast. Wende Dich in solch einem Fall bitte immer direkt an unseren Kundenservice, damit dieser Dir schnellstmöglich bei Deinem Anliegen weiterhelfen kann. Alles Liebe Dein KoRo Team :)

O

Olivia R.

02.05.2024

Mir persönlich nicht süß genug

Ich persönlich würde mir mehr süße Komponenten wünschen. Erst dachte ich, dass auch Himbeeren enthalten seien, aber hatte dann vor dem Kauf schon gelesen, dass das ein Trugschluss ist. Die Cranberries sind sehr dominant, schmecken erst sauer und dann bitter.
Meine Mischung ist das leider nicht.

KoRo GmbH

06.05.2024

Hey, vielen Dank für Dein Feedback. Wir bedauern sehr, dass das Produkt nicht zu 100% Deine Erwartungen erfüllen konnte. Sicherlich findest Du noch Deinen persönlichen Favoriten bei uns im Shop. Alles Liebe Dein KoRo Team :)

N

Nicole W.

30.04.2024

1a Super Qualität

Wie immer super Qualität! Und sehr lecker
S

Sarah S.

17.04.2024

Produkt leider sehr zerbröselt erhalten.

Produkt leider sehr zerbröselt erhalten.

KoRo GmbH

19.04.2024

Hey, vielen Dank für Dein Feedback. Wir bedauern sehr, dass Du ein mangelhaftes Produkt erhalten hast. Wende Dich in solch einem Fall bitte immer direkt an unseren Kundenservice, damit dieser Dir schnellstmöglich bei Deinem Anliegen weiterhelfen kann. Alles Liebe Dein KoRo Team :)

Anonym

16.04.2024

Toll als Topping!

Super lecker und eine riesige Packung. Absolut empfehlenswert!

Gör din beställning fri från fraktkostnader! 🤑

Så länge nya produkter inte har vackra bilder ännu sparar du fraktkostnaderna.

Andra har även kollat in