Registrera dig på vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på nästa beställning! ✨

Nut Butter Cups 4 Artikel

Filter
Ekologiska Nut Butter Cups, Salted Peanut 3 x 13 g
Mängd: 3 x 13 g

Innehåll: 0.039 kg (57,69 €* / 1 kg)

2,25 €* 57,69 €* per 1 kg
Ekologisk Nut Butter Cups Salty Pistachio 3 x 13 g
Mängd: 3 x 13 g

Innehåll: 0.039 kg (76,92 €* / 1 kg)

3,00 €* 76,92 €* per 1 kg
Ekologisk Nut Butter Cups Cashew-Strawberry 3 x 13 g
Mängd: 3 x 13 g

Innehåll: 0.039 kg (76,92 €* / 1 kg)

3,00 €* 76,92 €* per 1 kg
Bio Nut Butter Cups White Choc Salted Pistachio 3 x 13 g
Mängd: 3 x 13 g

Innehåll: 0.039 kg (76,92 €* / 1 kg)

3,00 €* 76,92 €* per 1 kg

Nut Butter Cups

Köp veganska Nut Butter Cups

Tänk dig en stor klump av ditt favoritnötssmör - hur gott skulle det vara om det var omslutet av krispig choklad? Ja, det trodde vi: Förhänge upp för våra Nut Butter Cups! Inspirerade av den amerikanska modellen, Peanut Butter Cup, har vi gått loss och utvecklat många läckra choklad- och nötkreationer för dig. Till exempel:

Smaka dig igenom och gör en liten provsmakning av våra Nut Butter Cups till dig och dina nära och kära! Kanske med aromatiskt kaffe eller en uppfriskande mugg te? Från vår Peanut Butter Cup till vår salta Hazelnut Butter Cup och vår fruktiga Cashew-Strawberry - våra nötchokladpraliner är i allmänhet veganska och alltid otroligt goda.

Better with (nut)butter: smältande goda små praliner

Historien om våra Salty Pistachio Nut Butter Cups börjar med deras jordnötssmakande förfäder i början av 1900-talet - Harry Burnett Reese för att vara exakt. Han letade desperat efter arbete för att kunna försörja sina sexton barn och kom så småningom över en annons om ett jobb på ett mejeri. Hans arbetsgivare var ingen mindre än Milton S. Hershey, en amerikansk entreprenör som idag är mest känd som grundare av Hershey Chocolate Company. När Reese flyttade till Hersheys chokladproduktion fick han idén att göra sin egen choklad och grundade snart sitt eget företag. Han började fylla choklad med jordnötssmör. Han kallade sin skapelse Peanut Butter Cups och de är fortfarande en riktig succé. Vi på KoRo tycker att det är rätt, för kombinationen av krispig mörk choklad och en kräm gjord av jordnötter är ojämförligt god. Vi kunde inte heller motstå och har skapat vår egen veganska version av klassikern med våra Nut Butter Cups Salted Peanut.

Inte bara jordnötter: olika sorters Nut Butter Cups

Med alla de nötter som finns i sortimentet var det omöjligt för oss att inte experimentera. Så vi fyllde våra chokladkoppar med våra favoritkrämer och utvecklade den ena sofistikerade Nut Butter Cup efter den andra: Till exempel våra Nut Butter Cups Salty Hazelnut - en hasselnötspralin som täcker din smak med sin subtila nougatnot. Och vad tycker du om våra utsökta Pistachio Nut Butter Cups som förfinats med en nypa havssalt eller våra fruktiga Cashew-Strawberry Cups med nötter och jordgubbar? Visserligen vet vi inte riktigt själva vad som är nötter och vad som är frukt, men alla våra skapelser har en sak gemensamt: de är ojämförligt goda och oftast veganska.

Gör hemmagjorda Nut Butter Cups 

Skulle du vilja ha Nut Butter Cups med en fyllning gjord av vårt cashewsmör med banana bread? Inga problem, du kan enkelt göra de läckra nötpralinerna själv. Välj en lämplig form och en chokladsort. Kanske våra vita ekologiska chokladdroppar med kokosblossockerRuby chokladdroppar eller chokladdroppar med xylitol? Och så är det dags: Du smälter chokladen och häller den i formarna. Ställ dem sedan i kylskåpet en stund medan du gör fyllningen. Om du föredrar kexdeg framför choklad kan du naturligtvis göra dina Nut Butter Cups av deg. Allt du behöver: mjöl, sockeralternativ, kryddor och andra bakningsingredienser har redan förberetts för dig på vår bakningsavdelning.

Vilket nötsmör? Så många möjligheter

Nu är det dags för fyllningen. Du behöver nötsmör, men överallt finns det bara mos? Det är ingen anledning till panik. Vår nötpuré är gjord av 100 % nötter utan tillsatser. Nöttersmör å andra sidan innehåller vanligtvis extra fett och socker. Du kan alltså göra din egen fyllning med nötter av vår nötpuré. Du kan också tillsätta det rena nötsmöret i dina Nut Butter Cups eller blanda det med krossade kex. Vad sägs till exempel om en fyllning av malda havrekakor med chokladdroppar blandade med vit mandelmassa? Valet är ditt:

När du har fyllt dina koppar med nötblandningen, täpper du till dem med flytande choklad och låter dem stelna. Dina speciella Nut Butter Cups är redo för snacks, gåvor eller för att dekorera tårtor, cupcakes och liknande.

Alla frågor om våra Nut Butter Cups

Vi vill ge dig all information du behöver om våra Nut Butter Cups. Om du har några frågor om en specifik produkt kan du läsa produktspecifikationen eller de vanliga frågorna för produkten i fråga. Om du inte hittar det du letar efter där, kontakta oss via e-post eller sociala medier så får du svar på alla dina frågor.

Vad är det speciella med Nut Butter Cups från KoRo?

Precis som sina amerikanska motsvarigheter består våra Nut Butter Cups av en krispig chokladkopp fylld med krämigt nötsmör. I regel har vi helt avstått från animaliska produkter i beredningen: Många av våra Nut Butter Cups är veganska och består också av ekologiska kvalitetsingredienser. Till exempel:

Varifrån kommer Nut Butter Cups?

Nut Butter Cups uppfanns av H. B. Reese i Amerika i början av 1900-talet. Han arbetade med chokladproduktion på Hershey Chocolate Company och inspirerad av sitt arbete utvecklade han snart sin egen choklad. När han började fylla dem med jordnötssmör upptäckte han att jordnötssmörs-cupsen, eller Penny Cups som han också kallade dem, sålde bra. Vi har också skapat vår egen veganska version av denna jordnötsklassiker: Du måste prova våra Nut Butter Cups Salted Peanut.

Är Nut Butter Cups veganska?

På KoRo är vi noga med att erbjuda många av våra produkter även i veganska versioner. Vi har till exempel många veganska barer och energibollar. Våra Nut Butter Cups är vanligtvis veganska, så att alla nötfantaster kan njuta av dessa små delikatesser.

Har Nut Butter Cups någon effekt på matsmältningen?

Som med allt annat är det viktigt att äta choklad i rätt proportioner. Först och främst är en balanserad kost som uppfyller dina behov det som är hälsosamt. Vissa av våra Nut Butter Cups är dock sötade med maltitol. När du äter dessa snacks så bör du därför tänka på att sötningsmedel kan ha en laxerande effekt om du äter för mycket.

Innehåller KoRo Nut Butter Cups gluten?

Receptet för våra Nut Butter Cups innehåller i regel inga glutenhaltiga ingredienser. Eftersom vi inte helt kan utesluta risken för oavsiktlig korskontaminering med gluteninnehållande spannmål under tillverkningen rekommenderar vi dock personer med celiaki eller svår glutenintolerans att inte äta våra Nut Butter Cups. Om du letar efter glutenfria alternativ kan du ta en titt på vårt glutenfria sortiment. Där hittar du glutenfria barer och mycket mer!