Betaalmethoden

PayPal

PayPal is een handige betaalmethode waarmee je al je online aankopen met een paar klikken kunt betalen. Hoe sneller we je betaling ontvangen, hoe sneller je de bestelde producten krijgt. PayPal bestaat al meer dan 10 jaar. Tegenwoordig gebruiken meer dan 230 miljoen mensen in meer dan 190 landen PayPal. Als je deze dienst nog niet gebruikt, kun je tijdens het afrekenen een PayPal-rekening openen.

Apple Pay

Je kunt nu ook met Apple Pay betalen in onze Shop. Tik op het Apple-Pay-logo om deze betaalmethode te selecteren. Je gekoppelde accounts worden weergegeven en je hoeft alleen maar te bevestigen met Touch/Face ID of je wachtwoord. Het bedrag wordt dan afgeschreven van de geselecteerde rekening. Op je iMac of MacBook werkt Apple Pay via de Safari-browser. Zodra de betaling is voltooid, word je doorgestuurd naar een bevestigingspagina en ontvang je een bevestigingsmail.

Factuur van Klarna

Indien je kiest voor aankoop op rekening via Klarna, is de betalingstermijn 14 dagen vanaf de ontvangst van je bestelling. Na het afronden van het bestelproces krijg je de bankgegevens te zien voor een overschrijving ter hoogte van het totaalbedrag van de bestelling. De betaling wordt verwerkt door onze partner Klarna. Betaling in termijnen behoort ook tot de mogelijkheden.

Automatische incasso (alleen B2B-klanten)

Voor automatische incasso's werken wij samen met PayPal. Paypal is een erkende aanbieder van verschillende betaalsystemen. Bij betaling per automatische incasso wordt het bedrag van je rekening afgeschreven nadat de bestelling is voltooid.

Bankoverschrijving

De ouderwetse bankoverschrijving mag natuurlijk niet ontbreken als betaalmethode. Als je voor deze betaalwijze kiest, ontvang je van ons een e-mail met een bestelbevestiging. Deze e-mail bevat ook onze bankgegevens en met behulp daarvan kun je het verschuldigde bedrag zelf overmaken.

Ideal

Veilig online betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je bank.

Creditcard

Veilig online betalen me je creditcard.

Cadeaubon

Ben je in het bezit van een cadeauvoucher? Dan kun je deze inwisselen tijdens het afrekenen. Indien de waardebon niet het volledige bestelbedrag dekt, kun je een van de bovenvermelde betaalmethoden kiezen om het verschil te voldoen. Is de voucher juist van hogere waarde dan die van de huidige bestelling, dan kun je het resterende bedrag inwisselen bij het plaatsen van een volgende bestelling, met behulp van dezelfde code.