🗓 14-02-2024 👤 Pia Bothe

Kies je perfecte date!

De juiste date vinden is bijna net zo moeilijk als de ideale date. De keuze is enorm! Hoewel we je maar beperkt kunnen helpen bij het kiezen van een partner, delen we graag onze jarenlange date-expertise met je. Kijk rustig rond en kom alles te weten over de verschillende eigenschappen en smaken van onze dadels.

Kies je perfecte date!

De Medjool familie: kleine maar subtiele verschillen

Medjool Premium Large - De koningin

Het is de koningin van de bekende Medjool-variëteit geworden omdat het de minste zogenaamde losse schil heeft. Wat betekent dat voor jou? Bijzonder zacht, vol vruchtvlees en een zoete smaak met een vleugje karamel.

Medjool dadels Premium Super Jumbo - De allergrootste

De super jumbo Medjool dadel in premium kwaliteit is nog groter dan de standaard Medjool dadel, maar net zo smaakvol, dus snoepen van zijn zoete en zachte vruchtvlees is net zo leuk.

Medjool Large Delight - De gekarameliseerde

15 % losse schil maakt ze tot een zachte, sappige en gekarameliseerde ervaring in een klasse apart. Laat je door hun zoetzure smaak meevoeren in de heerlijke wereld van dadels.

Biologische Medjool dadel Medium Delight - De malse variant

De reden voor zijn populariteit is zijn zachtheid en een bijzonder laag gehalte aan losse schil van 10%. Het is ook een van onze twee biologische dadelvariëteiten en moet zeker door jou worden geprobeerd.

Medjool dadels Jumbo Choice - De O.G.

Groot, groter, Medjool dadels Jumbo Choice! Verwend door de zon, met een zoete smaak en een loslaatpercentage van minder dan 15%, zijn onze Medjool dadels bijzonder zacht. Ze zijn daarom ideaal als tussendoortje.

De andere leden van de familie

Heb je alle Medjool-variëteiten al geprobeerd? Geen zorgen, we hebben nog meer niveaus voor je ontgrendeld met onze grote selectie van verschillende dadelvariëteiten!

Sukari - de zoete

Vertaald uit het Arabisch betekent dit "suiker" en het doet zijn naam eer aan, want het betovert je op de zoetste manier: Met zijn romige consistentie smelt je weg bij elke hap.

Deglet Nour dadels zonder pit - de vinger van het licht

Deglet Nour betekent ook "vinger van het licht". De dadel kreeg deze naam omdat het amberkleurige vruchtvlees de dadelpit onthult in het zonlicht. De vruchten zijn glanzend goudbruin en smaken zoet met een aromatische karamelsmaak. We leveren de dadels al ontpit.

Aseel dadelszonder pit - De bakkersvrouw

Onze Aseel dadels worden na de oogst zorgvuldig met de hand gesorteerd. Daarna worden ze twee keer achter elkaar machinaal ontpit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er stukjes pit overblijven. Dit betekent wel dat het geen hele vruchten meer zijn. Dit maakt de dadels van Aseel ideaal om te zoeten, te proeven en vooral om te bakken en te koken.

Dadels in pure chocolade - De fijnproever

Hier hebben we een bijzonder zoete combinatie voor je: dadels in een smeltzachte chocoladelaag! We hullen onze zorgvuldig geselecteerde dadels in pure chocolade. En we kunnen je één ding beloven: Wanneer de pittige smaak van de chocolade de karameltoets van de dadel ontmoet, worden je smaakpapillen naar een heel nieuw rijk getransporteerd.