Sappen 19 producten

Filter
Bio gembersap bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 10,17* / 1 liter)

€ 30,50* € 10,17* per 1 L
Bio granaatappelsap bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 4,83* / 1 liter)

€ 14,50* € 4,83* per 1 L
Bio gembershot 200 ml
Hoeveelheid: 200 ml

Inhoud: 0.2 liter (€ 17,50* / 1 liter)

€ 3,50* € 17,50* per 1 L
Bio kokoswater 1 L
Hoeveelheid: 1 L

€ 4,50*
Bio aroniasap bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 4,67* / 1 liter)

€ 14,00* € 4,67* per 1 L
Appelsap troebel bag-in-box 5 L

Inhoud: 5 liter (€ 2,40* / 1 liter)

€ 12,00* € 2,40* per 1 L
Bio gember-mandarijnshot 200 ml
Hoeveelheid: 200 ml

Inhoud: 0.2 liter (€ 16,25* / 1 liter)

€ 3,25* € 16,25* per 1 L
Bio 100% aloë-verasap 1 L
Hoeveelheid: 1 L

€ 10,50*
Bio selderijsap met citroen bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 11,00* / 1 liter)

€ 33,00* € 11,00* per 1 L
Bio duindoornsap bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 7,67* / 1 liter)

€ 23,00* € 7,67* per 1 L
Bio cranberrysap bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 7,50* / 1 liter)

€ 22,50* € 7,50* per 1 L
Bio appel-gembersap 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 5,67* / 1 liter)

€ 17,00* € 5,67* per 1 L
Bio groentesap bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 4,33* / 1 liter)

€ 13,00* € 4,33* per 1 L
Bio wortel-sinaasappel-gembersap bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 7,67* / 1 liter)

€ 23,00* € 7,67* per 1 L
Bio nonisap 100% 1 L
Hoeveelheid: 1 L

€ 16,50*
Honingbessensap bag-in-box 3 L

Inhoud: 3 liter (€ 9,67* / 1 liter)

€ 29,00* € 9,67* per 1 L
Bio groentesap 0,7 L
Hoeveelheid: 0,7 L

Inhoud: 0.7 liter (€ 5,71* / 1 liter)

€ 4,00* € 5,71* per 1 L

Sappen kopen!

Op zoek naar speciale sappen? Dan ben je aan het juiste adres. We hebben allerlei soorten van basissappen zoals appelsap tot exotische sappen zoals duindoornsap in het assortiment. Daarbij hechten wij veel belang aan de best mogelijke kwaliteit. Onze sappen zijn gemaakt van 100% fruit en worden volledig zonder toevoegingen en extra suiker geleverd.

 Je merkt het aan de smaak: je zou niet de eerste persoon zijn, die onze biologische gembershots met hun natuurlijke pittigheid van je kruk zouden slaan. Maar maak je geen zorgen, ons milde biologische kokoswater zal je zachtjes weer vangen en je denkbeeldig naar een Caribisch strand sturen. Ook bij de sap-klassiekers is het kwaliteitsverschil duidelijk merkbaar: onze biologische appelsap smaakt naar verse appels uit de boomgaard en als je van granaatappels houdt, kan je met onze 3 liter granaatappelsap een hele lading genot voor jouw huis bestellen.

Natuurlijke direct sappen

Direct sap mag alleen sap worden genoemd, bij de productie waarvan alleen vruchten worden gebruikt - dus geen extra suiker of andere vloeistoffen om het vruchtensap te verdunnen. De vruchten worden ofwel geperst ofwel volledig tot sap vermalen. Dit is dan direct om van te genieten - vandaar de naam direct sap. Bij ons kan je directe sappen kopen van de beste kwaliteit.

Sappen in praktische grootverpakkingen en glazen flessen

Zodat het sap-genot niet na vier glazen hoeft te stoppen, leveren we de sappen in praktische grootverpakkingen. Als het gaat om specialiteiten zoals ons biologisch noni direct sap, reiken we naar de fles: om precies te zijn de dikwandige 1 liter glazen fles, die je vervolgens kunt gebruiken als karaf of drinkfles. Daarbij bespaar je sappig: Enerzijds op de prijs, omdat we door de grote verpakkingen een handelsniveau overslaan en het voordeel aan jou doorgeven. Aan de andere kant bespaar je op verpakkingsafval. Win-Win!

KoRo is de sapwinkel van je dromen

Grote selectie + grote verpakking = veel plezier. We zijn altijd bezig ons assortiment sappen uit te breiden om jouw dromen waar te maken.

Bio-Sappen

Als deze beschikbaar zijn, nemen we waar mogelijk biologische sappen op in ons assortiment. Een hoogtepunt van onze biologische sappen is granaatappelsap, dat dankzij het zongerijpte fruit uit Turkije qua smaak veel lekkerder is dan alle andere granaatappelsappen uit de supermarkt. Een andere delicatesse uit de biologische landbouw is onze Bag-in-Box gembersap, waaruit je elke ochtend een zuivere gembershot kunt pompen. We hebben ook talloze andere biologische sappen in de aanbieding: van aloë vera direct sap tot duindoornsap uit Duitsland en cranberry direct sap. Kijk maar eens rond.

Onze exoten

Bij ons krijg je sappen, waar je in de supermarkt lang naar zoekt. Nooit gehoord van noni-sap? Dat wordt de hoogste tijd. Noni staat ook bekend als Indiase moerbei en smaakt heerlijk kruidig. En als jou Aroniasap nog niks zegt, dan moet je het licht zure sapje zo snel mogelijk proberen. Bij ons kan je deze twee exoten in biologische kwaliteit bestellen.

Sap met vitamine C

Als je je vitamine C behoefte wilt dekken, hoef je jezelf niet sinasappel na sinaasappel te eten te geven. Cranberrysap doet het ook! Het rode vruchtensap is een echte bron van vitamine C en smaakt bovendien heerlijk zuurig. Bij ons kan je cranberrysap uit de biologische landbouw krijgen tegen een speciale prijs.

Vloeibare energie

Omdat onze directe sappen gemaakt zijn van 100% vruchtensap, barsten ze van de energie. Zo levert je onze granaatappelsap met 71 kcal per 100 ml van onze sappen de meeste power op. Als je liever een caloriearm sapje drinkt, kies dan voor onze biologisch aloë vera sap. Het sap wordt gewonnen uit de pure bladgel van de exotische plant en bevat slechts 4 kcal per 100 ml.

Niet alleen puur een genot

Als spritzer, in een saladedressing, als extraatje in een smoothie of zelfgemaakte sapcocktails - er zijn tal van ideeën en recepten, wat je met de exotische sappen kunt maken.

Sappen mixen voor de ultieme smaakexplosie

Misschien ken je het nog uit jouw kindertijd: om er zeker van te zijn dat je genoeg drinkt, hebben jouw ouders je sapcentrifuges en sapmixen voor geschoven. Dit smaakt veel spannender dan gewoon mineraalwater, maar is toch 100% natuurlijk en ziet er bovendien geweldig uit. Waarom stop je dan eigenlijk op een bepaalde leeftijd, met het drinken van sapcocktails?

 

We willen met onze exotische sappen een tegengestelde trend in gang zetten. Dus naar de keuken voor de Deluxe Sap-Cocktail: Neem twee sappen naar keuze. Onze suggestie: Aronia direct sap en granaatappelsap uit biologische landbouw. Een van de sappen giet je in een ijsblokjeshouder, om donkerrode vruchten-ijsblokjes te maken. Na ongeveer drie uur mix je het tweede sapje met koel bruisend water om een spritzer te maken en vul je het drankje aan met wat muntblaadjes en de kleurige ijsblokjes. Doe er dan een herbruikbaar glazen rietje in en de niet-alcoholische sapcocktail is klaar. Bij het smelten geven de ijsblokjes de drank een extra fruitige kick en is er geen waterige bouillon. Zo valt het drinken heel gemakkelijk!

Als een fruitig extraatje in muesli of saladedressings

Sappen drinken kan iedereen. Als je ook bij het eten niet af wilt zien van de fruitkick, meng dan wat van het kruidige biologische nonisap in je saladedressing. In muesli is cranberrysap een goede vervanger voor melk of plantaardige melk - en geeft je gelijk in de ochtend die volle fruitkracht. Voor meer recepten rond jouw favoriete sappen kijk in onze Food Journal. Hier verzamelen we de beste recepten van onze community, zodat we allemaal het beste van het beste kunnen serveren.

Alle vragen over sappen

Waarom verpakken jullie de sappen in bag-in-boxes?

Wie kent het niet? Het ellendige slepen van kratten naar de vijfde verdieping en het wekelijks terugbrengen van statiegeld flessen naar de supermarkt. Dankzij onze praktische bag-in-boxen behoort dit nu tot het verleden! De naam zegt het al: de sapdozen bestaan uit een luchtdichte plastic zak die met een kraan kan worden geopend. Het geheel wordt opgeborgen in een doos en is daardoor super geschikt voor veilig transport. De verpakking is daarom bijzonder stabiel en kan tot vijf liter bevatten - zoals bijvoorbeeld onze natuurtroebel bio-appelsap. Geen vergelijking met de 0,75 liter tetrapacks uit de supermarkt. Dit bespaart je een hoop verpakkingsmateriaal en je krijgt de tap-feeling zoals bij jouw favoriete brouwerij er gratis bovenop.

 Als het sap leeg is, kan het plastic zakje worden gerecycled in het gele zakje. De papieren doos hoort bij het papierafval. De houdbaarheid van onze bag-in-box sappen zal jou echt overtuigen: geslagen 90 dagen is de sap door de luchtdichte sluitbaren plasticzak na het openen houdbaar.

Welke sappen kan ik in de zwangerschap en in de borstvoedingstijd drinken?

In principe kan je ook in de zwangerschap en bij borstvoeding naar believen sappen drinken. Zorg er echter voor, dat er geen extra suiker aan de sappen wordt toegevoegd. Het is het beste om de lijst van ingrediënten te controleren bij het kopen van sap. Idealiter zou de lijst kort moeten zijn en slechts één ingrediënt moeten bevatten - zoals die van ons. Zo bestaat onze natuurtroebel bio-appelsap uit 100% appelsap en de populaire biologische directe sap van granaatappels wordt gemaakt van 100% granaatappelsap. Want: sap van hoogwaardig fruit heeft geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen nodig en zeker geen toegevoegde suiker.

Welke sappen hebben een lage zuurgraad?

Wie een alkalisch dieet volgt, hoeft niet zonder sappen te zitten. Integendeel, sommige sappen hebben een lage pH-waarde en kunnen daarom perfect aansluiten bij een laag zuurgehalte. Een laag zuurgehalte is bijvoorbeeld gembersap, die je 's morgens gewoon puur als scherpen shot drinken kan. Alternatief kan je ook Aloë Vera sap nemen, die gewonnen wordt van de bladgel van de exotische plant.