Nut butter cups 5 producten

Filter
Bio vegan nut butter cups salted peanut 3 x 13 g
Hoeveelheid: 3 x 13 g

Inhoud: 0.039 kilogram (€ 64,10* / 1 kilogram)

Varianten van € 2,00*
€ 2,50* € 64,10* per 1 kg
Bio vegan nut butter cups cashew-strawberry 3 x 13 g
Hoeveelheid: 3 x 13 g

Inhoud: 0.039 kilogram (€ 64,10* / 1 kilogram)

Varianten van € 2,75*
€ 2,50* € 64,10* per 1 kg
Bio vegan nut butter cups salty hazelnut 3 x 13 g
Hoeveelheid: 3 x 13 g

Inhoud: 0.039 kilogram (€ 64,10* / 1 kilogram)

€ 2,50* € 64,10* per 1 kg
Bio Nut Butter Cups Blonde Salted Pistachio 3 x 13 g
Hoeveelheid: 3 x 13 g

Inhoud: 0.039 kilogram (€ 64,10* / 1 kilogram)

€ 2,50* € 64,10* per 1 kg
Bio vegan nut butter cups white choc salted pistachio 3 x 13 g
Hoeveelheid: 3 x 13 g

Inhoud: 0.039 kilogram (€ 64,10* / 1 kilogram)

Varianten van € 2,75*
€ 2,50* € 64,10* per 1 kg

Nut Butter Cups

Vegan Nut Butter Cups kopen

Stel je een grote klodder van je favoriete notenboter voor - hoe lekker zou het zijn als die in knapperige chocolade zat? Ja, dat dachten we al: Gordijn omhoog voor onze Nut Butter Cups! Geïnspireerd door het Amerikaanse model, de Peanut Butter Cup, zijn we uit ons dak gegaan en hebben we vele heerlijke chocolade- en notencreaties voor je ontwikkeld. Bijvoorbeeld:

Proef je weg en maak een kleine proeverij van onze Nut Butter Cups voor jou en je geliefden! Misschien met aromatische koffie of een verkwikkende mok thee? Van onze pindacup tot onze zoute hazelnootpraliné en onze fruitige, nootachtige cashew-aardbeiencreatie: onze notencups zijn over het algemeen veganistisch en altijd ongelooflijk lekker.

Beter met (nut)butter: Pralines om bij weg te smelten

Het verhaal van onze Salty Pistachio Nut Butter Cups begint met hun pinda-achtige voorouders in het begin van de 20e eeuw - Harry Burnett Reese om precies te zijn. Hij was wanhopig op zoek naar werk om zijn zestien kinderen te voeden en stuitte uiteindelijk op een advertentie voor een baan in een zuivelfabriek. Zijn werkgever: niemand minder dan Milton S. Hershey, een Amerikaanse ondernemer die vandaag de dag vooral bekend is als oprichter van de Hershey Chocolate Company. Toen Reese naar de chocoladeproductie van Hershey verhuisde, kreeg hij het idee om zijn eigen chocolade te maken en richtte al snel zijn eigen bedrijf op. Hij begon chocolade te vullen met pindakaas. Hij noemde zijn creatie Peanut Butter Cups en die zijn vandaag de dag nog steeds een groot succes. En terecht, vinden wij bij KoRo, want de combinatie van knapperige, pure chocolade en de crème van gemalen pinda's is onvergelijkbaar lekker. Wij konden het ook niet laten en hebben onze eigen veganistische versie van de klassieker gemaakt met onze Nut Butter Cups Salted Peanut.

Niet alleen pinda's: verschillende soorten Nut Butter Cups

Met alle notenpasta's in het assortiment was het voor ons onmogelijk om niet te experimenteren. Dus vulden we onze chocolade cups met onze favoriete crèmes en ontwikkelden we de ene geraffineerde Nut Butter Cup na de andere: Bijvoorbeeld onze Nut Butter Cups Salty Hazelnut - een hazelnootpraliné die je gehemelte omhult met zijn subtiele nougatnoot. En wat denk je van onze heerlijke Pistachio Nut Butter Cups verfijnd met een snufje zeezout of de fruitig-nootachtige Cashew-Strawberry Cups? Toegegeven, bij die laatste weten we zelf niet goed wat noot en wat fruit is, maar al onze creaties hebben één ding gemeen: ze zijn onvergelijkbaar lekker en meestal vegan.

Nut Butter Cups zelf maken

Wil je Nut Butter Cups met een vulling van ons cashewpasta Bananenbrood? Geen probleem, je kunt de heerlijke notenpralines gemakkelijk zelf maken. Kies een geschikte vorm en een chocoladesoort. Misschien onze witte biologische druppels met kokosbloesemsuiker, Ruby chocolade druppels of de chocolade druppels met xylitol? En daar ga je: je smelt de chocolade en giet het in de vormen. Zet ze dan even in de koelkast terwijl je de vulling maakt. Als je liever koekjesdeeg hebt dan chocolade, kun je natuurlijk ook je Nut Butter Cups van deeg maken. Alles wat je nodig hebt: meelsuiker alternatievenkruiden en andere bakingrediënten zijn al voor je klaargemaakt in onze bakafdeling.

Notenpasta of notenboter, dat is de vraag

Nu is het tijd voor de vulling. Je hebt notenboter nodig, maar overal waar je kijkt hebben we alleen pasta's? Dat is geen reden tot paniek. Onze notenpasta is gemaakt van 100% noten zonder toevoegingen. Notenboters daarentegen bevatten meestal extra vetten en suiker. Je kunt dus je eigen notenbotervulling maken van onze notenpasta's. Je kunt de notenpasta ook puur toevoegen aan je Nut Butter Cups of mengen met gemalen koekjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vulling van gemalen haverkoekjes met chocoladedruppels vermengd met witte amandelpasta? Je hebt de keuze:

Nadat je de cups hebt gevuld met het notenmengsel, sluit je ze af met vloeibare chocolade en laat je ze opstijven. Je speciale Nut Butter Cups zijn klaar om te snoepen, cadeau te geven of taarten, cupcakes en dergelijke te versieren.

Alle vragen over Nut Butter Cups

We willen je alle informatie geven over onze Nut Butter Cups. Als je vragen hebt over een specifiek product, raadpleeg dan de productspecificatie of de FAQ's voor dat product. Als je daar niet vindt wat je zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of sociale media en wij zullen al je vragen verduidelijken.

Wat is er speciaal aan de Nut Butter Cups van KoRo?

Net als hun Amerikaanse tegenhangers bestaan onze Nut Butter Cups uit een knapperige chocoladecup gevuld met romige notenboter. In de regel hebben wij bij de bereiding volledig afgezien van dierlijke producten: Veel van onze Nut Butter Cups zijn vegan en bestaan ook uit biologische kwaliteitsingrediënten. Bijvoorbeeld:

Waar komen Nut Butter Cups vandaan?

Nut Butter Cups werden uitgevonden door H. B. Reese in Amerika aan het begin van de 20e eeuw. Hij werkte in de chocoladeproductie bij de Hershey Chocolate Company en, geïnspireerd door zijn werk, ontwikkelde hij al snel zijn eigen chocolade. Toen hij ze begon te vullen met pindakaas, ontdekte hij dat de Peanut Butter Cups, of Penny Cups zoals hij ze ook wel noemde, goed verkochten. Ook wij hebben onze eigen veganistische versie van deze pindakaasklassieker gemaakt: Je moet onze Nut Butter Cups Salted Peanut proberen.

Zijn Nut Butter Cups vegan?

Bij KoRo bieden we veel van onze producten ook in een veganistische versie aan. We hebben bijvoorbeeld veel veganistische repen en energieballen. Onze Nut Butter Cups zijn meestal vegan, zodat alle notenfans van deze kleine lekkernijen kunnen genieten.

Effect van Nut Butter Cups op de spijsvertering?

Zoals met alles is het belangrijk om onze chocolade in de juiste verhoudingen te eten. Eerst en vooral is een evenwichtige voeding die aan je behoeften voldoet gezond. Sommige van onze Nut Butter Cups zijn echter gezoet met maltitol. Bij het snacken moet je er dus rekening mee houden dat zoetstoffen bij overmatig gebruik een laxerend effect kunnen hebben.

Bevatten de Nut Butter Cups van KoRo gluten?

In de regel bevat het recept voor onze Nut Butter Cups geen glutenbevattende ingrediënten. Omdat we echter de mogelijkheid van onbedoelde kruisbesmetting met glutenbevattende granen tijdens de productie niet volledig kunnen uitsluiten, raden we mensen met coeliakie of ernstige glutenintolerantie af om onze Nut Butter Cups te consumeren. Als je op zoek bent naar glutenvrije alternatieven, bekijk dan ons glutenvrije assortiment. Daar vind je glutenvrije repen en nog veel meer!