Rijstwafels 3 producten

Filter
Bio volkoren rijstwafel 7 zaden 120 g
Hoeveelheid: 120 g

Inhoud: 0.12 kilogram (€ 10,42* / 1 kilogram)

€ 1,25* € 10,42* per 1 kg
Volkoren rijstwafels met pure chocolade 90 g
Hoeveelheid: 90 g

Inhoud: 0.09 kilogram (€ 22,22* / 1 kilogram)

€ 2,00* € 22,22* per 1 kg
Bio volkoren rijstwafels met amarant en gierst 120 g
Hoeveelheid: 120 g

Inhoud: 0.12 kilogram (€ 10,42* / 1 kilogram)

€ 1,25* € 10,42* per 1 kg

Online rijstwafels bestellen

Rijstwafels zijn een licht en luchtig tussendoortje op basis van gepofte rijst en zijn ideaal voor wanneer de kleine trek komt. Rijstwafels kunnen als hapje of als vervanger van brood worden gegeten en kunnen worden belegd met zoet of hartig beleg. Bij KoRo kan je heerlijke rijstwafels online kopen - en tegen een eerlijke prijs. Wij bieden onze rijstwafels aan in voordeelverpakkingen, zodat je portemonnee opgelucht adem kan halen!

 

Volkoren rijstwafels

Al onze rijstwafels zijn gemaakt van hele rijstkorrels. De productie van rijstwafels is ongecompliceerd en eenvoudig. In onze biologische volkoren rijstwafels met 7 zaden worden de rijstkorrels gemengd met amarant, boekweit, hennepzaad, chia, quinoa, gierst en vlaszaad. Het mengsel wordt in een soort wafel bakblik gedaan. Het vocht in de korrels zet uit en de rijst begint te poffen. In korte tijd worden de ingrediënten door het eigen zetmeel van de granen tot gelatine verwerkt. Het resultaat is een versgebakken en luchtige rijstwafel die erop wacht om te worden gegeten.


Favoriet: rijstwafels met chocolade

De klassieker voor zoetekauwen: Volkoren rijstwafels met pure chocolade. Nadat de rijst is gepoft, dopen we onze rijstwafels in de fijnste Belgische pure chocolade. Onze chocolade rijstwafels zijn het perfecte compromis tussen snack en dessert!

Zijn rijstwafels gezond?

Rijstwafels zijn bijzonder populair in de fitnesswereld. Een rijstwafel met amaranth en gierst bijvoorbeeld bevat slechts 26 calorieën per stuk. Rijstwafels zijn dus een perfecte aanvulling op je gezonde voeding. Als je je afvraagt of rijstwafels schadelijk zijn voor je gezondheid vanwege hun arseengehalte, kunnen wij je geruststellen: Wij voldoen aan de geldende EU-richtlijnen betreffende het arseengehalte in rijstwafels en testen ze regelmatig.

Glutenvrije snack: rijstwafels

Rijst en rijstwafels zijn van nature glutenvrij. Op de pagina met productinformatie kan je nagaan of er sprake kan zijn van kruisbesmetting met gluten. Onze rijstwafels met amarant en gierst, bijvoorbeeld, zijn 100% glutenvrij. Daarom zijn rijstwafels het perfecte alternatief voor glutenhoudend brood en kunnen ze net zo makkelijk worden belegd met roomkaas en komkommer, jam of Nutella. Ze zijn een echte redder in nood voor iedereen die gluten moet of wil opgeven. Vooral onderweg kan het moeilijk zijn om een glutenvrij tussendoortje te vinden. Maar de volgende keer dat je vrienden naar de bakker gaan voor een broodje, zul je goed voorbereid zijn met je rijstwafels!

Heerlijke rijstwafel recepten

Je kunt de rijstwafels beleggen met wat je maar wilt. Onze biologische volkoren rijstwafels met 7 zaden smaken heerlijk met onze dadel-hazelnootcrème of de klassieke pindakaas van KoRo met daarop verse banaanschijven. Zoals je ziet, kan je rijstwafels gebruiken in plaats van brood en je creativiteit de vrije loop laten. Wat lekker is, is toegestaan. En om je voldoende speelruimte te geven, zijn al onze rijstwafels ook verkrijgbaar in verpakkingen van 12x120 gram of 12x90 gram.

Alle vragen over rijstwafels

Wij willen je graag alle informatie geven die je nodig hebt over onze rijstwafels. Als je vragen hebt over een specifiek product, raadpleeg dan de productspecificatie. Als je niet vindt wat je zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of via sociale media en wij zullen al je vragen beantwoorden.

Hoeveel calorieën bevatten rijstwafels?

Onze chocolade rijstwafels bevatten 473 calorieën per 100 gram, de 7-zaden rijstwafels bevatten 375 calorieën en de rijstwafels met gierst en amarant bevatten 393 calorieën. Alle andere voedingswaarden van de rijstwafels vind je op de productpagina.

Hoeveel koolhydraten bevatten rijstwafels?

Onze chocolade rijstwafels bevatten 59 gram koolhydraten per 100 gram, de 7-zaden rijstwafels bevatten 76 gram koolhydraten en de rijstwafels met gierst en amaranth bevatten 81 gram koolhydraten. Alle andere voedingswaarden van de rijstwafels vind je op de productpagina.

Zijn rijstwafels alleen goed om af te vallen?

Rijstwafels zijn vooral populair in de fitnesswereld omdat ze per stuk vrij licht zijn en dus minder calorieën bevatten. Als je wilt afvallen, kan je rijstwafels in je gezonde dieet opnemen, maar het is belangrijk dat je gezond en evenwichtig eet en voldoende beweegt.

Zijn de rijstwafels veganistisch?

Ja, onze rijstwafels zijn vegan omdat ze geen dierlijke producten bevatten. Zelfs onze rijstwafels met chocolade zijn vegan. Dus vegans kunnen hun gang gaan!

Bevatten rijstwafels gluten?

In principe bevatten rijstwafels geen gluten omdat wij alleen ingrediënten gebruiken die van nature glutenvrij zijn. Er kan echter contact zijn met glutenbevattende granen op het land of in de fabriek. Hiervoor kan je de productpagina controleren op mogelijke kruisbesmetting met gluten of andere mogelijke allergenen. Rijstwafels met amarant en gierst, bijvoorbeeld, zijn 100% glutenvrij.

Bevatten rijstwafels arsenicum?

Wij voldoen aan de toepasselijke EU-richtlijnen betreffende het arseengehalte in rijstwafels en wij testen ze regelmatig. Je kunt dus zorgeloos genieten van onze rijstwafels!

Kan mijn baby rijstwafels eten?

 

Onze rijstwafels zijn niet getest volgens de EU-richtlijnen voor babyvoeding. De algemene richtlijnen van de EU betreffende het arseengehalte worden echter in acht genomen. Als je twijfelt, neem dan contact op met je kinderarts.