Chocolade 21 producten

Filter
Chocolate bites hazelnoot-melkchocolade 750 g

Inhoud: 0.75 kilogram (€ 26,00* / 1 kilogram)

€ 19,50* € 26,00* per 1 kg
Chocolate bites pure chocolade & hazelnoot 750 g

Inhoud: 0.75 kilogram (€ 26,00* / 1 kilogram)

€ 19,50* € 26,00* per 1 kg
Bio vegan peperkoekhartjes met kersenvulling 250 g
Hoeveelheid: 250 g

Inhoud: 0.25 kilogram (€ 27,00* / 1 kilogram)

€ 6,75* € 27,00* per 1 kg

Koop de beste chocolade

Chocolade is een van de populairste zoetigheden - of het nu melk-, pure of witte chocolade is - wij houden van chocolade in alle kleuren en vormen. Dit komt waarschijnlijk omdat de smelttemperatuur van het hoofdingrediënt, cacaoboter, precies 37 graden Celsius is. Dit komt precies overeen met de lichaamstemperatuur van de mens. Dus mensen en chocolade lijken een perfecte match te zijn!

Als je uitgekeken bent op de normale chocoladereep, ben je bij ons op het juiste adres. We hebben wat geëxperimenteerd en stellen je enkele ongewone creaties voor: Van koffiebonen met een chocoladelaagje tot rijstcrispies met kaneel en melkchocolade, wij hebben geen kosten en geen moeite gespaard om je een uniek chocoladeassortiment aan te bieden.

Wij verkopen chocolade lekkernijen in grootverpakkingen. Zo kan je de krokante haver crispies met melkchocolade kopen in een enorme verpakking van 1 kg, zodat je en je geliefden dagenlang voorzien zijn van de lekkerste chocolade. Je kan onze chocolade gemakkelijk online kopen en thuis laten bezorgen. Dan staat jouw chocoladeplezier niets in de weg!  

Maakt chocolade je gelukkig?

Je kent vast wel het gezegde "chocolade maakt gelukkig". De reden hiervoor is dat onze geliefde chocolade tryptofaan bevat, dat in het menselijk lichaam wordt omgezet in serotonine. Serotonine is een boodschapperstof die verantwoordelijk is voor gevoelens van geluk. We hebben hier geen laboratoriumstudies naar gedaan, maar tijdens onze chocoladeproeverijen waren we het er bij KoRo over eens dat chocolade beslist goed is voor de ziel. Wetenschap of niet, onze chocolade maakt ons meer dan gelukkig, alleen al om zijn hemelse smaak!

Zoet cadeau: chocolade

Als je op zoek bent naar een klein cadeautje of gewoon "dankjewel" wilt zeggen, zijn onze Blueberry Chocolate Crispy Clusters perfect. Of het nu voor Moederdag is of als bedankje voor de baas - chocolade is iets waar echt iedereen blij van wordt.  

Fruitig chocolade genot

Als je houdt van de combinatie van witte chocolade en fruitig fruit, moet je onze frambozenyoghurtballetjes eens proberen. De romige yoghurtsmaak wordt afgerond met een fruitige frambozennoot. Binnenin zit er trouwens een knapperige kern die de unieke smaakervaring compleet maakt.

Chocolade zonder toegevoegde suiker

Heb je al in de supermarkten gekeken en nog steeds niet gevonden wat je zocht? Dan is KoRo de juiste plaats voor jou. Je kan chocolade met xylitol bij ons kopen! Onze chocoladedruppels bevatten geen toegevoegde suiker en zijn perfect om mee te bakken! Dus je kunt snoepen zonder schuldgevoel. Een ander hoogtepunt: onze chocoladekrakelingen, die we zoeten met maltitol. De combinatie van zoet en zout, smeltend in de mond en knapperig is een echte smaakexplosie - zonder toegevoegde suiker!

Smeltende chocolade

Als je chocolade wilt smelten, kan je dat gemakkelijk doen in de magnetron of in een pannetje. Wij raden echter aan de chocolade in een waterbad te smelten. Op die manier kan er niets misgaan: Doe onze chocoladedruppels in een kom - bij voorkeur van aluminium. Verwarm dan wat water in een pan voor het waterbad. Zet de kom met de chocolade op de pan en de chocolade begint te smelten. Nu moet je gewoon geduldig zijn en een beetje roeren tussendoor - dat is alles!  

Alle vragen over chocolade

Wij willen je graag alle informatie geven die je nodig hebt over onze chocolade. Als je vragen hebt over een specifiek product, bekijk dan de productspecificatie. Als je niet vindt wat je zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of via sociale media en wij zullen al je vragen beantwoorden.

Wat zijn de ingrediënten van chocolade?

Elk van onze chocoladesoorten wordt volgens een ander recept gemaakt, waardoor de ingrediënten van de chocolade van soort tot soort sterk verschillen. Op de productpagina kan je lezen over de ingrediënten van elke chocolade.

Hoeveel calorieën heeft chocolade?

Elk van onze chocoladecreaties wordt volgens een ander recept gemaakt, vandaar dat de calorieën van de chocolade sterk verschillen van soort tot soort. Je kunt de calorieën van elke chocolade lezen op de productpagina.

Wat zijn de voedingswaarden van chocolade?

Je kunt de voedingswaarden van de chocolade altijd vinden op de desbetreffende productpagina. Naast de ingrediënten en de calorie-informatie vind je alle voedingswaarden van de chocolade, zoals koolhydraten, vet, eiwit en vezels.

Is vegan chocolade verkrijgbaar bij KoRo?

Wanneer je op zoek bent naar veganistische chocolade, zal je vroeg of laat op onze chocoladedruppels met xylitol stuiten. De chocoladedruppels worden gemaakt zonder melk en zijn dus vrij van lactose.

Is chocolade glutenvrij?

Over het algemeen is chocolade glutenvrij. Net als onze koffiebonen met een chocoladelaagje. Tijdens het productieproces kan echter kruisbesmetting met gluten optreden. Informatie over allergenen vind je op de respectieve productdetailpagina.

Mogen honden chocolade eten?

 

Honden mogen onder geen enkele omstandigheid chocolade eten. Sommige ingrediënten in chocolade zijn zeer giftig voor honden en zelfs kleine hoeveelheden chocolade kunnen een ernstig risico vormen voor de gezondheid van je hond.