Supplementen 11 producten

Filter
Bio rijsteiwit 500 g
Hoeveelheid: 500 g

Inhoud: 0.5 kilogram (€ 21,00* / 1 kilogram)

€ 10,50* € 21,00* per 1 kg
Bio erwteneiwit 500 g

Inhoud: 0.5 kilogram (€ 24,00* / 1 kilogram)

€ 12,00* € 24,00* per 1 kg
Bio lupinemeel 500 g

Inhoud: 0.5 kilogram (€ 11,50* / 1 kilogram)

€ 5,75* € 11,50* per 1 kg
Bio spirulinatabletten 500 g

Inhoud: 0.5 kilogram (€ 26,00* / 1 kilogram)

€ 13,00* € 26,00* per 1 kg
Bio chlorellatabletten 500 g
Hoeveelheid: 500 g

Inhoud: 0.5 kilogram (€ 49,00* / 1 kilogram)

€ 24,50* € 49,00* per 1 kg

Supplementen kopen in de beste kwaliteit

Gebeurt het soms dat je je niet echt efficiënt voelt? Misschien mis je gewoon de juiste voedingsstof om je metabolisme op gang te krijgen. Zelfs als je evenwichtig eet en actief bent, is het soms moeilijk om alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft in voldoende hoeveelheden binnen te krijgen. Vooral in koude jaargetijden of bij een speciaal dieet kan aanvulling met bepaalde vitaminen en mineralen nuttig zijn. Onze eiwitpoeders en eiwitsnacks zijn vooral interessant voor de pompers onder ons. We hoeven je niet te vertellen dat een adequate eiwitinname belangrijk is voor de opbouw van spieren. Met onze eiwitrijke supplementen maximaliseer je niet alleen je winst, maar ervaar je ook een echte smaaksensatie! Als je eenmaal onze heerlijke Chocolate Protein Crunchies hebt geprobeerd, zul je ons dankbaar zijn!

Een bonte mengeling

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk al een korte blik geworpen op enkele van onze supplementen. Onze selectie supplementen is vooral divers. Wij hebben ons duidelijk geconcentreerd op eiwitrijke supplementen - een beetje voedsel voor je gains kan immers nooit kwaad! Vooral de praktische verpakkingsgrootte is uitstekend: je krijgt 500 g van onze eiwitpoeders en de meeste van onze eiwitsnacks komen zelfs bij je thuis in de grote voordeelverpakking van 1 kg. Of geef je de voorkeur aan 365 MSM capsules? Eén ding is duidelijk, deze verpakkingen besparen je niet alleen verpakkingsafval, maar doen ook iets goeds voor je lichaam en je portemonnee.

Top-Qualität für DichTopkwaliteit voor jou

Het is belangrijk voor ons om alleen supplementen van de hoogste kwaliteit te verkopen. Daarom vergelijken wij de producten intern en testen wij ze zelf, zodat wij je alleen het beste kunnen bieden. Het is dan ook geen verrassing dat onze vitamine D3 ook in de winter erg populair is bij onze werknemers en dat een kleine eiwitreep voor tussendoor op veel bureaus een must is.

De grote verscheidenheid aan supplementen van KoRo

Als je door ons assortiment supplementen kijkt, zal je waarschijnlijk één ding opvallen: er is echt van alles. En dat is goed zo! Wij proberen bijzonder breed te zijn om aan de voedingsbehoeften van een grote verscheidenheid van mensen te voldoen. Als je bijvoorbeeld besloten hebt een vegan dieet te volgen, zul je zeker opgelucht zijn dat wij vitamine B12-druppels in ons assortiment hebben. Vooral in de koudere seizoenen daarentegen speelt vitamine D3 voor iedereen een overheersende rol, aangezien de synthese van deze vitamine in het lichaam door zonnestraling wordt geactiveerd. Ook hier helpen wij je graag vrij te blijven van gebreksverschijnselen. Wat het hele jaar door interessant is, is de aanvoer van voldoende eiwitten of het gebruik van supplementen zoals kurkuma of MSM-capsules. Zo blijf je het hele jaar door fit en krijgt je lichaam de beste voedingsstoffen binnen. Natuurlijk verwaarlozen we ook de smaak niet - onze eiwitesnacks zijn te mooi om waar te zijn en brengen je rechtstreeks naar de snackhemel.

Eiwitrijke snacks

Onze eiwitrijke snacks behoren tot de populairste producten in het hele assortiment - en terecht! Wij werken elke dag aan een eiwitrijk alternatief voor conventionele snacks, zodat jij in de toekomst veel liever naar de Chocolate Protein Crunchies zult grijpen dan naar de gewone chocoladereep. Met de beste smaak en een flinke lading eiwitten, doe je je lichaam dubbel zo veel goed! Voor een extra eiwitkick in je muesli zijn de vegan sojacrunchies perfect. Ze voegen veel knapperigheid toe aan je muesli en verrijken hem met 60 g eiwitten per 100 g. Tenslotte hebben we Max en Moritz. De twee kinderboekensterren zijn zo vriendelijk geweest hun naam te lenen aan onze heerlijke proteïnerepen. Ze zijn gewoon perfect als beloning na een zware sportsessie. Wat heb je liever, vanille fudge of een reep met chocolade biscuit smaak?

Vegan proteïnepoeders van biologische kwaliteit

Soms heb je gewoon een proteïne shake nodig na het sporten. Of het nu is om je lichaam te voorzien van de belangrijke aminozuren of gewoon om jezelf te belonen met iets verfrissends en lekkers. De kwaliteit van het eiwitpoeder is bijzonder belangrijk voor ons, daarom zijn alle eiwitpoeders plantaardig en overtuigen ze van de beste biologische kwaliteit. Beslis zelf, je kunt kiezen uit:

Natuurlijkheid is belangrijk voor ons. Daarom bestaan onze eiwitpoeders altijd uit 100% grondstoffen en bevatten ze geen andere toevoegingen. Dit laat je vrij om elke dag je eigen individuele proteïne smoothie te maken. Meer in de stemming voor iets fruitigs? Meng het poeder gewoon met banaan, appel, bessen en meer. Of heb je liever iets zoets vandaag? De combinatie van dadels, cacaopoeder en pindakaas is perfect! Zoals je ziet, zijn er met onze smaakloze proteïnepoeders geen grenzen aan de variatie.

Vitaminen en mineralen voor je welzijn

Zelfs in een evenwichtige voeding kan het van tijd tot tijd gebeuren dat bepaalde voedingsstoffen niet in voldoende mate worden geconsumeerd. Maar dat is niet erg: met onze selectie vitaminen- en mineralensupplementen kun je je voeding heerlijk aanvullen om op sommige gebieden iets te optimaliseren. Vooral in het koude seizoen kan vitamine D3 interessant zijn. De vetoplosbare vitamine wordt in het lichaam aangemaakt met behulp van zonlicht, dat hier in Europa in de winter helaas schaars is. Met onze druppels kun je deze verminderde productie wonderwel tegengaan! Eet je vegan? Dan hoeven wij je niet uit te leggen dat vitamine B12 essentieel voor je is, aangezien het de enige vitamine is die niet in planten voorkomt. Met onze MSM capsules of kurkuma capsules vind je in onze winkel goede supplementen die je gewoon goed doen!

Veelzijdig gebruik

Onze proteïnesnacks zijn je perfecte metgezel en veelzijdig in elke situatie. 's Ochtends kun je je smoothies verrijken met een van de heerlijke eiwitpoeders of de dag beginnen met de soja-eiwit crispies in je muesli. Als tussendoortje of beloning na een lange sportsessie kun je een van de proteïnerepen chocoladekoekjes of vanille cookie dough nemen. En als je 's avonds op de bank ligt, zullen snacks als de Toffee Protein Balls je avond zeker nog wat zoeter maken. Maar onze vitaminen en mineralen, die je minder voor je plezier neemt, zijn ook heel praktisch. Of het nu gaat om een druppel vitamine D3-olie 's morgens of een kleine capsule kurkuma-extract - supplementeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Alle vragen over supplementen

Wat zijn supplementen precies?

Supplementen zijn producten die kunnen worden gebruikt als aanvulling op een evenwichtige en gevarieerde voeding. Meestal zijn het geïsoleerde ingrediënten zoals onze vitamine D3 of onze vitamine B12. Zij kunnen en mogen echter niet het overheersende deel van je dieet uitmaken, noch mogen zij worden gebruikt om een slechte voeding te compenseren. Bepaalde activiteiten of diëten kunnen echter leiden tot een verhoogde behoefte aan afzonderlijke voedingsstoffen. Deze supplementen kunnen zeer nuttig zijn en je dagelijks leven verrijken. Als je veel sport, bijvoorbeeld, kan ons veganistisch erwteneiwitpoeder of een snack zoals de Chocolate Eiwit Crunchies je helpen om je lichaam van voldoende eiwitten te voorzien. Met onze producten ben je er zeker van dat je in je eiwitbehoefte voorziet en ook nog veel plezier beleeft aan het dagelijks leven!

Welke van de supplementen zijn bijzonder rijk aan proteïne?

Eén ding is zeker: de snacks in deze categorie hebben geen tekort aan eiwitten. Wij willen er immers alles aan doen om ervoor te zorgen dat al je inspanningen en inspanningen tijdens het sporten niet voor niets zijn geweest. Vind je plezier belangrijk? Al onze eiwitsnacks voorzien je niet alleen van de voedingsstoffen die je nodig hebt, maar ze smaken ook nog eens heerlijk! Je hoeft niet eens te denken aan de gebruikelijke chocoladerepen. De soja-eiwit crispies zorgen ook voor die knapperigheid in je ontbijtgranen. Met maar liefst 60 g eiwitten per 100 g zijn ze zeer rijk aan eiwitten en overtuigen ze als een licht knapperig bestanddeel in je ontbijtkommen. Als je op zoek bent naar een pure eiwitbron en graag je eigen shakes mengt, dan zijn al onze eiwitpoeders ideaal voor je. Of ze nu gebaseerd zijn op erwten, hennep of lupinen - er is hier voor elk wat wils.

Heb ik supplementen nodig in het dagelijks leven?

Natuurlijk heb je in het dagelijks leven niet per se supplementen nodig. De basis van een gezonde levensstijl is en blijft een evenwichtige en gevarieerde voeding. Oliën zoals vitamine D3-olie of B12-olie kunnen echter zeer nuttig zijn als je door bepaalde omstandigheden een verhoogde behoefte aan deze voedingsstof hebt of als je er in je voeding gewoon niet genoeg van binnenkrijgt. Om je exacte behoefte aan bepaalde voedingsstoffen te bepalen, kun je het beste contact opnemen met je huisarts. Je hebt niet per se onze eiwitpoeders en eiwitsnacks nodig. Maar ze smaken zo goed dat je ze niet wilt missen! Of het nu is om gemakkelijker eiwitten binnen te krijgen of als alternatief voor een reep chocolade - onze eiwitproducten zijn een hit.